6 Σημάδια ότι μια γυναίκα σε βλέπει σοβαρά!

 https://www.the-man.gr/wp-content/uploads/2021/05/gynaika-filaei-antra-magoulo-750x499.jpg

Το να προχωρήσει μια σχέση από απλά ραντεβού στο επόμενο στάδιο, δηλαδή σε αυτό της σοβαρής σχέσης, προϋποθέτει να το θέλουν και οι δύο πλευρές. Αν λοιπόν εσύ θέλεις αλλά δεν ξέρεις τα δικά της αισθήματα τότε πρέπει να δεις καλύτερα τη συμπεριφορά της. Κι αυτό γιατί υπάρχουν μερικές ενδείξεις για το αν σε βλέπει σοβαρά.

Πράγματι, αν δε θέλεις να ρωτήσεις ευθέως την κοπέλα που σου αρέσει πως βλέπει τη σχέση σας τότε παρατήρησε το πώς φέρεται. Ανακάλυψε 6 σημάδια ότι μια γυναίκα σε βλέπει σοβαρά!

Πως θα καταλάβεις ότι θέλει σοβαρή σχέση μαζί σου!

1. Συζητάει μαζί σου τους προβληματισμούς της

ζευγάρι συζητάει σε βλέπει σοβαρά

Το να μοιράζεται μια κοπέλα μαζί σου τους προβληματισμούς ή τις σκέψεις της σημαίνει ότι η γνώμη σου την ενδιαφέρει. Και όταν μας ενδιαφέρει η γνώμη κάποιου δε μπορεί να είναι τυχαίος! Έτσι, αν βλέπεις μια τέτοια αντιμετώπιση από την κοπέλα που βγαίνεις τότε μάλλον έχεις το πράσινο φως για κάτι πιο σοβαρό.

2. Θυμάται ότι της λες

γυναίκα φιλάει άντρα μάγουλο σε βλέπει σοβαρά

Αν έχεις παρατηρήσει ότι θυμάται πολλά για εσένα, για παράδειγμα λεπτομέρειες που ακόμα και οι φίλοι σου μπορεί να έχουν ξεχάσει, τότε αυτό είναι μια σημαντική ένδειξη ενδιαφέροντος. Κι αυτό γιατί αν σε έβλεπε απλά σαν μια περιστασιακή σχέση δε θα είχε τη θέληση να μάθει τόσα για σένα ή δε θα τα συγκρατούσε.

3. Σε καλεί να γνωρίσεις την οικογένεια της

άντρας γνωρίζει οικογένεια

Ένα τρανταχτό σημάδι ότι μια γυναίκα σε βλέπει σοβαρά είναι το να θέλει να γνωρίσεις την οικογένεια της! Εξάλλου, πρόκειται για ένα βήμα που ακόμα και άτομα σε μακροχρόνιες σχέσεις δεν τολμούν. Γιατί λοιπόν να σε γνώριζε στους δικούς της αν δε σε θεωρούσε σημαντικό για εκείνη κι αν δεν έβλεπε κάτι ιδιαίτερο σε εσένα;

4. Έχει διαγράψει τα dating apps της

εφαρμογή dating

Το να διαγράψει μια κοπέλα τα dating apps της, ειδικά τώρα που αυτός είναι ο συνηθέστερος τρόπος να γνωρίσει κόσμο, είναι σημαντικό. Κι αυτό επειδή υποδηλώνει ότι δεν έχει την ανάγκη να φλερτάρει με άλλους αφού έχει εσένα. Αν λοιπόν δεν αναζητά άλλα ραντεβού είναι γιατί σε βλέπει σοβαρά!

5. Συζητάει για το μέλλον σας

αγόρι κοπέλα ξαπλωμένοι μιλάν σε βλέπει σοβαρά

Αν η κοπέλα με την οποία βγαίνεις κάνει σχέδια για το μέλλον σας και δεν τα αφήνει όλα στο χαλαρό τότε αυτό είναι καλό σημάδι. Με άλλα λόγια, σημαίνει ότι σχεδιάζει το μέλλον μαζί σου γιατί δε θέλει να το φανταστεί χωρίς εσένα. Ακόμα κι αν τα πλάνα της αφορούν μόνο το άμεσο μέλλον τα σημάδια για εσένα είναι καλά!

6. Ποστάρει φωτογραφίες σας

ζευγάρι βγάζει selfie

Η λογική λέει ότι μια κοπέλα που δεν σκοπεύει να βγαίνει μαζί σου για καιρό δε θα θέλει να σε εμφανίσει στα social media της. Αντίστοιχα, αν η δική σου κοπέλα ποστάρει φωτογραφίες σας τότε αυτό λογικά σημαίνει ότι νιώθει άνετα με τη σχέση σας και ότι δεν είναι κάτι ευκαιριακό. Διαφορετικά, δε θα ρίσκαρε να παρουσιαστεί σαν δεσμευμένη και να χάσει άλλες ευκαιρίες αν δε της άρεσες πραγματικά

 

 

 

the-man.gr


tzinav
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών