Καταγγελία των εργαζομένων εναντίον της Αντιδημάρχου Δελφών!

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Καλλικρατικών Δήμων Δελφών-Δωρίδας

 Ο Σύλλογος Εργαζομένων  Καλλικρατικών Δήμων Δελφών & Δωρίδας  πληροφορήθηκε με έκπληξή του το  περιστατικό απαράδεκτης  φραστικής συμπεριφοράς της Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας  Δελφών απέναντι σε εργαζόμενη συνάδελφο  στο Δημοτικό κατάστημα των  Δελφών.

Το περιστατικό το οποίο περιγράφεται στο αριθμ.3319/26-2-2021 έγγραφο  που κοινοποιήθηκε στους αρμόδιους φορείς του Δήμου Δελφών, αφορά ανάρμοστη και προσβλητική φραστική  επίθεση  απέναντι στην υπάλληλο  με σκοπό την χειροδικία, η οποία ευτυχώς δεν ολοκληρώθηκε,  κατά τη διάρκεια άσκησης των καθηκόντων της,  παρουσία δημοτών.

Τέτοια περιστατικά αμαυρώνουν τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης  και δεν  προάγουν  το κλίμα συνεργασίας .

Η επίδειξη δύναμης, Εξουσίας, Αλαζονίας και  Ασέβειας προς τους εργαζόμενους, δεν τιμά  τους αιρετούς εκπροσώπους του Δήμου.

Απαιτείται  Ψυχραιμία, Ενσυναίσθηση και Σεβασμός.

Είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας  να προστατέψουμε το αυτονόητο δικαίωμα των εργαζομένων να εργάζονται  μακριά από βίαιες υβριστικές  συμπεριφορές και bulling.

Ο Σύλλογος μας καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο κάθε βίαιη συμπεριφορά και καλεί τους εργαζομένους να  αποτρέπουν  με κάθε τρόπο  τέτοια γεγονότα.

Καλούμε τον Δήμαρχο Δελφών  και όλους τους αιρετούς του Δήμου να ταυτιστούν μαζί μας και να πάρουν θέση για το συμβάν.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ                      ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗ

 

 

 

 fokidanews.gr

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών