Νέο μεγάλο πλιάτσικο 20.000€ στο “Καμπεράκης”!


Για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα το κλειστό γυμναστήριο της Άμφισσας γίνεται αντικείμενο κλοπών και καταστροφών, από “γνωστούς-άγνωστους” με υπερ-σεσημασμένη παραβατική συμπεριφορά στην πόλη.

Οι δράστες έκλεψαν στη χθεσινή τους ενέργεια  ένα ψυγείο απο το γραφείο του επιστάτη και διάφορα θερμαντικά σώματα απο τους υπόλοιπους χώρους. Ενώ προέβησαν και σε φθορές σπάζοντας τζάμια, πόρτες και κλειδαριές.

Οι φθορές υπολογίζονται στις 20.000€!

“Εμείς συναντηθήκαμε με εκπροσώπους του Δήμου Δελφών στην προσπάθεια εύρεσης κάποιας πιθανής λύσης. Επίσης έχουμε καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων ήδη απο την 25 Ιανουαρίου 2021. Και δεν θα σταματήσουμε εδώ, σκοπός μας είναι να εξαντλήσουμε ως σύλλογος τις δικές μας δυνατότητες”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το  ΔΣ του Μάκαρου Άμφισσας, και προσθέτει:

“Αν όμως δεν υπάρξουν δραστικά μέτρα, η κατάσταση αυτή θα συνεχίζεται, το στολίδι της πόλης μας θα παραμένει έρμαιο στις ορέξεις και τα κέφια αυτών που κοντεύουν να το μετατρέψουν σε γιαπί, ο Δήμος και κατ’επέκταση οι δημότες θα πληρώνουν ακριβά το “χόμπι” των γειτόνων και όταν με το καλό επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση, οι γονείς των αθλητών θα φοβούνται να στείλουν τα παιδιά τους σε μια “γειτονιά” όπου έχει εγκατασταθεί για τα καλά η εγκληματικότητα.

Ελπίζουμε σύντομα κάτι να αλλάξει και να μην ξαναδούμε ποτέ αυτές τις εικόνες ντροπής”.

 

 

 

fokidanews.gr

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών