Με covid ο Διοικητής του ΓΝ Άμφισσας- άλλα 3 νέα κρούσματα

Συνεχίζει η διασπορά του κοροονοϊού στο νοσοκομείο της Άμφισσας.

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο Διοικητής του Γ. Ν., Χαρίλαος Γεωργίου, ο οποίος απουσιάζει από τα καθήκοντά του, όπως είναι ευνόητο.

Εξέλιξη που επιδεινώνει την κατάσταση στην πολύπαθη μονάδα της Φωκίδας, καθώς αυτές τις κρίσιμες ώρες απουσιάζει αναγκαστικά ο διοικητικός επικεφαλής της.

Παράλληλα, με κορονοϊό εντοπίστηκαν άλλοι δύο εργαζόμενοι του χώρου, εκ των οποίων το ένα αφορά σε άτομο εργαζόμενο στην Παθολογική.

Επίσης, σήμερα βγήκε θετικό τεστ και για εργαζόμενο στην Imerys, κάτοικο Άμφισσας, που βέβαια δεν συμπεριλαμβάνεται στα 7 κρούσματα που ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ για τη Φωκίδα, μιας και η καθημερινή ενημέρωση που ανακοινώνεται στις 6 το απόγευμα περιέχει επεξεργασία στοιχείων ως τις 3 το μεσημέρι. 

Σε αναμονή έκδοσης αποτελεσμάτων από τεστ που έχει πραγματοποιήσει η imerys, ταυτόχρονα, βρίσκονται και πολλοί εργαζόμενοι στην εταιρεία, οι οποίοι έχουν εργασιακά επαφή με τους συναδέλφους τους που έχουν βρεθεί θετικοί.

Τέλος, ευρείες απολυμάνσεις πραγματοποιεί από το πρωί ο Δήμος Δελφών. Πλην δημοτικών κτιρίων και άλλων δημόσιων χώρων, απολυμάνσεις πραγματοποιούνται και αλλού, όπως ενδεικτικά σε επιχειρήσεις στο ΒΙΟ.ΠΑ. Άμφισσας.

 fokidanews.gr

 

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών