ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ : Πανηγυρισμοί και χρόνιες καθυστερήσεις.

https://thecaller.gr/wp-content/uploads/2019/03/papathanasi_afroditi_1403-1024x655.jpg

 

1.Οι επιτελείς Συριζα Ανελ στη Φωκίδα, επί πέντε χρόνια, θεωρούσαν τα έστω μικρά βήματα για τον διαγώνιο άξονα "άχρηστα- ντεμοντέ".

 

2.Τώρα λοιπόν για λίγα χιλιόμετρα - που και αυτά χρειαζόμαστε, ΝΔ και η Παράταξη του κ. Σπανού, βγάζουν πανηγυρικούς, ξεχνώντας ότι ο κ. Μπακογιάννης είχε και έχει ευθύνη για το χρόνιο τίποτε στην περιοχή.

 

3. Αντιδράσαμε, "σηκώσαμε τον τόπο" με ανακοινώσεις όταν στο προεκλογικό πρόγραμμα ΝΔ δεν υπήρχε ουδεμία αναφορά στο έργο της Διαγωνίου.

 

4.Κάνουμε συνεχή κοινοβουλευτικό έλεγχο για τις καθυστερήσεις για το έργο, μόνο που, νέα ήθη, στις ερωτήσεις ΚΙΝΑΛ, δεν απάντησε καν ο κ. Υπουργός Υποδομών. 

 

5. Πάντα στεκόμαστε στη θετική πλευρά των πραγμάτων. ακόμη και ένα μικρό έργο, είναι βήμα σε σχέση με την απόλυτη ακινησία ή δελτία τύπου στυλ "θα σας πούμε σε δύο χρόνια τι θα γίνει" (θέμα Ελαιώνα που θα επανέλθουμε). 

 

6. Μπράβο για την προσπάθεια αυτή, για αυτό το μικρό γτμήμα Βάριανη -Βωξίτες.

 

7. Ανάλογα το Ιτέα Γαλαξειδι θα μπορούσε να έχει ξεκινήσει από 2013- 2014 και μετά.  Και τώρα μπορεί.  

 

8. Επειδή κάποιοι εύκολα ξεχνούν ευθύνες και υποχρεώσεις, χρειάζεται να είναι κατατεθειμένη και αλήθεια των πραγμάτων.

 

9. Και η αλήθεια εδω, πέρα από τα "πανηγυρικά δελτία" φέρει την ευθύνη των καθυστερήσεων των κυβερνήσεων Σαμαρά και Τσίπρα και την ευθύνη της Δεξιάς Παράταξης, στην Στερεά Ελλάδα. 

 

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών