ΕΝΑ "ΗΓΕΜΟΝΙΚΟ" ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - Πρόσκληση


 Ηλιοβασίλεμα στην Ιτέα - Nikos Antoniou 11-6-2020

  Με 49 (σαράντα εννέα) θέματα προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξή του, συνέρχεται την προσεχή Τετάρτη 17 - 6 - 2020  παρουσία κοινού(;) μετά από ένα τρίμηνο, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών.
Το οποίον σημαίνει ότι, η από ημερών αναγγελθείσα για την ίδια ημέρα και ώρα συγκέντρωση συζήτηση των κατοίκων-εθελοντών της Ιτέας, για την δημιουργία Επιτροπής Τουριστικής Προβολής της Ιτέας, απλώς θα ...ληφθεί πολύ σοβαρά υπ' όψιν, από την Δημοτική Αρχή!...

Με την ...παγιωμένη πλέον όπως και σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο  συζήτηση για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού, αλλά και με ποικιλία στα θέματα, όπως (πολλές) εγκρίσεις, εκμισθώσεις, οικονομικές ενισχύσεις και προτάσεις, με τις από εποχών Καλλικράτη προσπάθειες για ...εξωραϊσμό της Αμφίσσης να αναλίσκουν τον χρόνο των δημοτικών συμβούλων.
  Η ανακαίνιση (επιτέλους!) του "Κυριακοπούλειου" και η επαναχρησιμοποίησή του ακόμη και ως δημοτικού Ωδείου, θα συζητηθεί από κοινού σε δυο θέματα (4ον & 5ον), με τις αναβαθμίσεις των σχολικών κτιριακών και υπαίθριων χώρων ολοκλήρου του Δήμου Δελφών.  Ενώ η διενέργεια σύνθετου αρχιτεκτονικού διαγωνισμού προσχεδίων για την μελέτη  "Ανάπλαση και ανάδειξη κοινόχρηστων χώρων και οδών που περιβάλλουν το κάστρο της Άμφισσας", θα συζητηθεί ξεχωριστά, ως ένα θέμα.  Ρώμη θα γίνουν τα Σάλωνα!...
  Όμως και ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αμφίσσης Νικόλαος Λουπάκος, κατόπιν ...ωρίμου σκέψεως, θα ζητήσει από το Δ.Σ. την ανάκληση της υπ' αρ. 127/2-6-2020 αποφάσεώς του (Δελτίο Τύπου 58/2020), για την αναβολή της πραγματοποιήσεως του "παζαριού" της πόλεως (θέμα 24ον).
Όσοι οι πιστοί προσέλθετε.
**********************************************













epikourositeas.blogspot.com
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών