«Άγνωστοι» έκαναν φύλλο και φτερό κατοικία στο Σερνικάκι Άμφισσας… εκλάπησαν πανάκριβα γεωργικά μηχανήματα και κυνηγετικά όπλα…

Παναιτώλιο: Έκλεψαν αγροτικά μηχανήματα και προϊόντα | agrinioreport
φωτο agrinioreport
    Με αφορμή ημερήσιο ταξείδι οικογένειας μονίμων κατοίκων του Σερνικακίου στην Λαμία, «άγνωστοι» δράστες έσπασαν την κύρια είσοδο του σπιτιού, το οποίο βρίσκεται στην άκρη του χωριού και το έκαναν φύλλο και φτερό. 

   Αφαίρεσαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν αλλά το χειρότερο είναι πως έκλεψαν δύο κυνηγετικές καραμπίνες (οι ένοικοι είναι κυνηγοί) και αφαίρεσαν πανάκριβα γεωργικά μηχανήματα, αλυσσοπρίονα, χορτοκοπτικά κλπ τα οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντικατασταθούν…

   Οι δράστες προφανώς παρακολουθούσαν τους ενοίκους, άλλωστε αυτό καταγγέλλουν διαρκώς κάτοικοι των γύρω χωριών της ευρύτερης περιοχής που έχουν πέσει επανειλημμένα θύματα κλοπής, μεταξύ των οποίων και ουκ ολίγοι Αστυνομικοί… 
   Τα θύματα ανέφεραν πως πριν λίγο καρό εκτελούνταν εργασίες στο σημείο από ΡΟΜΑ…

   Οι έρευνες στρέφονται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση δεδομένου ότι η κλοπή τόσων και τέτοιου είδους μηχανημάτων είναι ασυνήθιστη και απαιτεί τουλάχιστον ένα όχημα. 

    Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις αρχές και στους κατοίκους μια που η κλοπή όπλων καθορίζει και την σοβαρότητά της… εκτιμάται πως αυτή η αλλαγή "συνηθειών" 
δεν προμηνύει τίποτα αισιόδοξο...
 
 
 

Τρίτη, 12 Μαΐου 2020

https://fokidatv.blogspot.com/

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

1 σχόλια:

Click here for σχόλια
18 Ιουνίου 2020 - 4:07 μ.μ. ×

ΧΑΙΡΕΤΕ; Χρειάζεσαι δάνειο?
Παρέχουμε όλους τους τύπους δανείων: Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτων, δάνειο ενοποίησης χρέους, δάνειο για την εξόφληση των λογαριασμών σας και πολλά άλλα.

Χρειάζεστε δάνειο για τη χρηματοδότηση του έργου σας;
Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε με δάνειο για την εκτέλεση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, καθώς και τη χρηματοδότηση των ταξιδιωτικών σας έργων, της εταιρείας σας ή ενός έργου για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

Χρειάζεστε ένα επενδυτικό ταμείο;
Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης email: novaglobalfinances@gmail.com

Τι προσφέρουμε;
Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου. Προσφέρουμε τόσο εξασφαλισμένα όσο και μη εξασφαλισμένα δάνεια, και επίσης μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια με πολύ λογικό επιτόκιο. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

Μπορούμε να βοηθήσουμε!
Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Επιδιώκουμε μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Έχουμε διαπραγματευτεί εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε δώσει αμέτρητα δάνεια στην εποχή μας .

Στείλτε αίτημα δανείου τώρα !!!
Όνομα: Camilla Karlsen (αξιωματικός του κέντρου δανείων)
Επικοινωνία: novaglobalfinances@gmail.com

CongratsCamilla Karlsen
Reply
avatar

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών