ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ : Για κατάθεση πλασματικού Προϋπολογισμού Ταγκαλή & παράβασης καθήκοντος Προέδρου ΔΣ Δελφών«Δελφική Δημοκρατία»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Για κατάθεση πλασματικού Προϋπολογισμού Ταγκαλή
&
παράβασης καθήκοντος Προέδρου ΔΣ Δελφών


  Κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. και  κατά την συζήτηση επί του προϋπολογισμού 2020, διαπιστώθηκε θεσμική εκτροπή και ευτελισμός των διαδικασιών του Δ.Σ. από την ίδια την Πρόεδρο του οργάνου κ. Πονήρη Σεγδίτσα, η οποία – προφανώς υπακούοντας τις εντολές του Δημάρχου - δεν έθεσε σε ψηφοφορία την εναλλακτική πρόταση της δημοτικής παράταξης «Δελφική Δημοκρατία», όπως ορίζεται εκ του Νόμου Κλεισθένη 4555/2018  (άρθρο 186 «Συζήτηση και ψήφιση προϋπολογισμού δήμων»  παρ 9).
  Διαπιστώνοντας ότι στον προϋπολογισμό 2020  δεν πληρούνται οι βασικές προϋποθέσεις σύννομης κατάρτισής του, όπως προβλέπεται από το Νόμο, υποβάλλαμε πρόταση προς συζήτηση, στα πλαίσια του θεσμικού πλαισίου, ως εξής:
Προκειμένου να μην είναι πλασματικός ο προϋπολογισμός Ταγκαλή,
απαιτείται και εισηγούμαστε διορθωτικά:
1.     Ενσωμάτωση του Τεχνικού Προγράμματος στον προϋπολογισμό, που αφορά έργα ΕΣΠΑ -ΟΣΚ - ΣΑΕ κλπ ως  βασική προϋπόθεση κατάρτισης προϋπολογισμού.
2.   Αναγραφή των δαπανών υποχρεωτικά (πρόκειται για υποχρεωτικές δαπάνες) τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων (Πλατεία Θεάτρου κλπ).
3.   Ομαδοπoίηση των  προμηθειών, εργασιών με σκοπό διαγωνιστική διαδικασία και τερματισμό «του  πάρτυ των απευθείας αναθέσεων» (επίσημη προεκλογική ανακοίνωση Ταγκαλή).
4.    Αναγραφή των ανταποδοτικών εσόδων ανά  Δ.Ε. με ανάπτυξη των λογιστικών  κωδικών. Ούτως ώστε να είναι διακριτή η οικονομική συνεισφορά της κάθε Δημοτικής ενότητας στον Δήμο Δελφών.

·        Χωρίς αυτές τις διορθώσεις, ο προϋπολογισμός είναι πλασματικός και παράτυπος.
  
  Μετά την πρόταση της Δημοτικής μας Παράταξης, πέραν της αλαζονικής συμπεριφοράς, ο  δήμαρχος  όχι μόνον δεν αποδέχτηκε τις επιβεβλημένες τροποποιήσεις αλλά δια της Προέδρου απαγόρευσε να τεθεί σε ψηφοφορία η πρόταση νομιμοποίησης του προϋπολογισμού.

 Κατόπιν της σοβαρής παράβασης καθήκοντος στην οποία υπέπεσε η Πρόεδρος ΔΣ Δελφών, καθώς και του πλασματικού προϋπολογισμού Ταγκαλή,  προσφεύγουμε αναλόγως και τον λόγο έχουν τα θεσμικά όργανα της πολιτείας.


Παράταξη «Δελφική Δημοκρατία»
Δήμου Δελφών
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

1 σχόλια:

Click here for σχόλια
14 Φεβρουαρίου 2020 - 4:00 μ.μ. ×

Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκής εξασφάλιση, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

CongratsClaudia Klein
Reply
avatar

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών