Επιδότηση ενοικίου με 550 Ευρώ το μήνα σε Οικογένειες Ρομά της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Που θα εγκατασταθούν


Επιδότηση ενοικίου στέγασης, για τρία χρόνια, με 550 ευρώ μηνιαίως (περιλαμβάνει λογαριασμούς ΔΕΗ κλπ) και συνολική δημόσια δαπάνη που ανέρχεται σε 1.290.000 ευρώ, θα διατεθεί σε συνολικά 60 οικογένειες ρομά που διαμένουν στα όρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι ωφελούμενοι, ανά Περιφερειακή Ενότητα, είναι:
– Αργολίδα 10 οικογένειες ρομά,
– Αρκαδία 3 οικογένειες ρομά,
– Κορινθία 20 οικογένειες ρομά,
– Λακωνία 8 οικογένειες ρομά
– Μεσσηνία 19 οικογένειες ρομά
Το δράση εντάσσεται στο Επιχειρηματικό Πρόγραμμα Πελοπόννησος και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (υπάρχει και εθνική συμμετοχή). Οι προτάσεις υποβάλλονται από την ερχόμενη Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου μέχρι και την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020.
Στόχος της χρηματοδοτούμενης δράσης είναι η παροχή υπηρεσιών στεγαστικής υποστήριξης για αξιοπρεπή διαβίωση, η παροχή κοινωνικών υπηρεσιών για την προώθηση στην απασχόληση και η κοινωνική τους ένταξη και ενσωμάτωση.
Η επιλογή των ωφελουμένων (διαμένοντες στους οικισμούς του δήμου παρέμβασης) θα πραγματοποιηθεί μετά από εξατομικευμένη προσέγγιση και μέσω συγκεκριμένων κριτηρίων.
Το ίδιο πρόγραμμα, που υλοποιείται μέσω Δήμων, περιλαμβάνει και την δυνατότητα (μελλοντικής) χρηματοδότησης ενοικίου κλπ για μετανάστες που θα εγκατασταθούν εντός του αστικού ιστού των δήμων.
Η σχετική απόφαση –πρόσκληση ΕΔΩ

 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

1 σχόλια:

Click here for σχόλια
14 Φεβρουαρίου 2020 - 3:06 μ.μ. ×

Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκής εξασφάλιση, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

CongratsClaudia Klein
Reply
avatar

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών