Απίστευτη διαρροή λυμάτων στην Δεσφίνα εδώ και 15 ημέρες... Βίντεο...


 Δυσοσμία και εκτεταμένη ρύπανση εδώ και πολλές ημέρες στην Δεσφίνα... 


 Όπως διαπιστώνεται και από τις φωτογραφίες, από φρεάτιο δίπλα στον Βιολογικό Καθαρισμό της Δεσφίνας γίνεται υπερχείλιση λυμάτων με αποτέλεσμα όλη η περιοχή να επιβαρύνεται υγιειονομικά. 
  Η έκταση βρίσκεται κοντά σε κατοικίες, επιχειρήσεις, πίσω από πρατήριο βενζίνης κλπ πράγμα που εγκυμονεί άμεσο κίνδυνο... 

 

  


Ο πρ. Αντιδήμαρχος Δεσφίνας Νεκτάριος Μίχος αναφέρεται στην κατάσταση επισημαίνοντας ότι σε απόσταση δύο μόλις χιλιομέτρων περίπου γίνονται οι εργασίες της επέκτασης του δικτύου της αποχέτευσης... συνεπώς, δεν θα μπορούσαν να αποκαταστήσουν την βλάβη; αφού την ίδια στιγμή ρυπαίνεται όλη η έκταση;; 


Την στιγμή μάλιστα που ο Αντιδήμαρχος είναι και επιβλέπων των υπηρεσιών της ΔΕΥΑ;...

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020

 https://fokidatv.blogspot.com/

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

1 σχόλια:

Click here for σχόλια
11 Φεβρουαρίου 2020 - 1:28 μ.μ. ×

Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

CongratsClaudia Klein
Reply
avatar

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών