Παναγιωτόπουλος Θανάσης : Καταντάει πλέον μονότονο (και είναι θλιβερό για τον τόπο…)


http://www.fokidanews.gr/wp-content/uploads/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-4.jpg

Είναι πραγματικά θλιβερό για τον τόπο να παρακολουθείς έναν δήμαρχο που δεν έχει άλλον καημό, στόχο ή όραμα για τον τόπο, παρά μόνο πώς θα μηδενίσει το έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Ο απαράβατος κανόνας σε όλες τις ανακοινώσεις του Δήμου πλέον είναι ένα λογικό άλμα από το 2014 στο σήμερα (και οι απαξιωτικές αναφορές στην ενδιάμεση θητεία).
Περίπτωση 1η: Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Ιτέας. Στην ανακοίνωση του Δήμου γίνεται αναφορά στην αρχική ένταξη του έργου το 2011 και μετά απευθείας στην υπογραφή σύμβασης προ ολίγων εβδομάδων. Η αλήθεια όμως είναι ότι το έργο με την νυν χρηματοδότησή του εντάχθηκε στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΥΜΠΕΡΑΑ από εμάς το Φεβρουάριο του 2018 και μάλιστα σε μια πολύ ανταγωνιστική πρόσκληση με πολλούς αποκλεισμούς άλλων Δήμων που ζήτησαν χρηματοδότηση. Η σύμβαση προετοιμάστηκε πλήρως από εμάς, εστάλη για προσυμβατικό έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο, πέρασε επιτυχώς τον προσυμβατικό έλεγχο και ο νυν δήμαρχος απλά έθεσε την υπογραφή του σ’ αυτήν (με αρκετή μάλιστα καθυστέρηση).
Περίπτωση 2η: Ανταλλαγή ακινήτων για την απόκτηση κτιρίου δίπλα στο Ναυτικό Μουσείο Γαλαξιδίου. Όλο το συμβόλαιο είχε πλήρως προετοιμαστεί από εμάς μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια. Απλά για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα οι αντισυμβαλλόμενοί μας (οικογένεια Δέδε) βρίσκονταν σε αδυναμία έκδοσης κάποιων απαραίτητων προσαρτώμενων στα συμβόλαια πιστοποιητικών (φορολογικές ενημερότητες κ.λπ.). Ο κ. δήμαρχος στην ανακοίνωσή του το παρουσιάζει ωσάν να μην είχε γίνει τίποτε ανάμεσα στο 2013 και σήμερα. Ουδέν ψευδέστερο.
Εν πάση περιπτώσει, στις δύο αυτές περιπτώσεις ας διευκρινίσει με στοιχεία η δημοτική αρχή τι συγκεκριμένα έκανε για τις συμβάσεις αυτές (ποια ειδικότερη ενέργεια πέραν του να βάλει την υπογραφή του ο κ. Ταγκαλής), αφού τόσο πολύ τις πανηγυρίζει ως δικά της έργα.
------------------------------------------------
Άμφισσα, 14 Ιανουαρίου 2020
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της
 «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ»

Παναγιωτόπουλος Θανάσης
Αγγελόπουλος Άρης
Αναγνωστάκου Σοφία
Αναγνωστόπουλος Λουκάς
Ανδρεοπούλου Μαίρη
Κυριακίδης Αλέξανδρος
Κώνστα Κρυσταλλία
Μίχος Νεκτάριος
Ραβάνης Δημήτρης
Τσονάκας Θανάσης
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών