ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΟΥ Τ.Σ. ΙΤΕΑΣ (περί του μεταναστευτικού)

  Χθεσινή φωτογραφία εντός των συνόρων μας στον Έβρο.
Είναι εμφανές εάν πρόκειται για πρόσφυγες, μετανάστες, λαθρομετανάστες ή για στρατό.

  Δημοσιεύουμε την απόφαση-εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών, η οποία προέκυψε από την συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας της 19ης Νοεμβρίου 2019, αναφορικά με το ζήτημα της ενδεχομένης εγκαταστάσεως μεταναστών και προσφύγων στην περιοχή του Δήμου μας.  

  Σε συνέχεια αυτής της αποφάσεως, κατετέθη αίτηση προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών (την οποίαν και υπογράφουν 35 συνδημότες μας), μέσω της οποίας ζητείται,
η εν λόγω απόφαση του Τ.Σ. Ιτέας να συζητηθεί και να τύγχει ψηφοφορίας από τους Δημοτικούς Συμβούλους, ως έκφραση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κατά πόσον υιοθετεί και ενστερνίζεται ή όχι, την πλειοψηφούσα θέληση της μεγαλυτέρας κοινότητος του Δήμου μας, σε αυτό το μείζον για την περιοχή μας ζήτημα.
  Να υπενθυμίσουμε ότι, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, συνέρχεται σήμερα το απόγευμα 26-11-2019 στις 18:00', με 22 θέματα προς συζήτηση, στα οποία δεν συμπεριλαμβάνεται οποιαδήποτε αναφορά, γύρω από το μεταναστευτικό.

Παραθέτουμε τμήμα από την απόφαση, την αίτηση των δημοτών και αυτούσια την υπ'αρ. 37/2019 απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου της Ιτέας.


Απόσπασμα της αποφάσεως με την ψηφοφορία

**************************


ΑΙΤΗΣΗ
Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δελφών

Μετά την από 19/11/2019 υπ. αριθμ. 37/2019 απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας για «την εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στην Κοινότητα Ιτέας καθώς και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Δελφών» οι κάτωθι υπογράφοντες εισηγούμαστε να γίνει δεκτή, να συζητηθεί και να ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών.
Αιτούμε να συζητηθεί σήμερα προ ημερησίας με την μορφή του κατεπείγοντος διότι οι εξελίξεις τρέχουν.

Οι κάτωθι υπογράφοντες
(ακολουθούν 35 υπογραφές)

****************************************
Ολόκληρη η απόφαση - εισήγηση του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 https://epikourositeas.blogspot.com/
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών