Παραιτείται από Πρόεδρος ΝΟ Ιτέας η Σοφία Αναγνωστάκου... για να μην τιμωρηθεί Όμιλος και Κολυμβητήριο στο πρόσωπό της... ο δήμαρχος εκτελεί τις επιθυμίες της αυλής του - λέει ο πρ. Αντιδήμαρχος Νεκτάριος Μίχος...!


 
* Σήμερα στον Γαλαξία FM η Δημοτική Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του συνδυασμού του Θ. Παναγιωτόπουλου ανακοίνωσε την παραίτησή της από τον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας καθώς και την αποχώρηση του Σωματείου από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Δελφών... 
  Δήλωσε ότι ο δήμαρχος Δελφών λειτουργεί τιμωρητικά απέναντι στους πολιτικούς του αντιπάλους και προκειμένου να πληρώσουν οι δημότες, οι αθλητές, οι γονείς, τα παιδιά, οι ομάδες και ο Όμιλος, παραιτείται ώστε να σταματήσει η τιμωρία!!! 
 Ακολούθως ο επίσης ΔΣ και πρ. Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νεκτάριος Μίχος έκανε δήλωση επί του γεγονότος επισημαίνοντας ότι δεν είναι δυνατόν οι αιρετοί να χρησιμοποιούν την πολιτική για να εκδικούνται τους αντιπάλους τους και υπερθεμάτισε ότι ο δήμαρχος υπακούει στις επιθυμίες της αυλής του...!


Επιστολή παραίτησης
προς ΝΟΙ, 6/11/2019
   Αγαπητά μέλη του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας, αγαπητοί αθλητές, προπονητές, γονείς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Βρίσκομαι στη δύσκολη και φορτισμένη συναισθηματικά θέση να υποβάλω την παραίτησή μου από Πρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΟΙ.
Όλα αυτά τα χρόνια παλέψαμε με τους συνεργάτες μου για το καλύτερο. Πολλές φορές κυρίως εγώ, έγινα ενοχλητική, εριστική και επίμονη, πάντα για το συμφέρον του Ομίλου και των αθλητών. Ποτέ δε θεώρησα τη θέση της Προέδρου σαν τιμητικό τίτλο, αλλά σαν θέση ευθύνης και σκληρής δουλειάς.
Τα τελευταία χρόνια, η απρόσκοπτη λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της Ιτέας βοήθησε την αθλητική εγκατάσταση να μπει σε μία σειρά και τον Ναυτικό Όμιλο να αυξήσει σταδιακά την αγωνιστική του δραστηριότητα. 
  Το επ’ αόριστον κλείσιμο του κολυμβητηρίου εκτός από την απαξίωση της αθλητικής εγκατάστασης θα μειώσει σημαντικά και τη δραστηριότητα του ΝΟΙ σε όλα τα επίπεδα.
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο φάνηκε ξεκάθαρα, ότι η αδικαιολόγητη άρνηση της λειτουργίας του Κολυμβητηρίου από την Δημοτική Αρχή, οφείλεται σε λόγους προσωπικής αντιπαράθεσης και μόνο. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να κάνω είναι να βλάψω άθελά μου τον Ιστορικό Ναυτικό Όμιλο της Ιτέας και τον κόσμο του. Αυτός είναι ο λόγος της παραίτησής μου. 
  Από τη θέση μου σαν απλό μέλος του ΝΟΙ, θα συνεχίσω να διεκδικώ τα δικαιώματά του, θα ολοκληρώσω τις ενέργειες που έχω ήδη ξεκινήσει και κυρίως θα επιβλέπω στενά το επικείμενο πρόγραμμα της ενεργειακής αναβάθμισης.
Εύχομαι στους άξιους συνεργάτες μου καλή συνέχεια και την διαβεβαίωση ότι θα έχουν από εμένα ότι βοήθεια και στήριξη χρειαστούν.
Με τιμή, σεβασμό και αγάπη για τον Όμιλο της καρδιάς μας
Σοφία Αναγνωστάκου-Παυλοστάθη
ΝΟΙ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, 6/11/19

  
 Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δ. Δελφών υπεβλήθη ερώτηση σχετικά με το εάν η δημοτική αρχή αναθεωρεί την προγενέστερη τοποθέτησή της όσον αφορά στο άμεσο άνοιγμα του Δημ. Κολυμβητηρίου Ιτέας, με βάση την τελευταία θετική εξέλιξη, η οποία είναι η εξής: πίστωση, εκ μέρους του συνεργαζόμενου πρατηρίου, για το χρονικό διάστημα των 4 μηνών και του ποσού των 30.000 Ευρώ με αποκλειστική παροχή πετρελαίου μόνο για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας. 

   Η δημοτική αρχή εμμένει στην αρχική της απόφαση αναφέροντας επιπλέον πως, το θέμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας θα επανεξεταστεί με την υποβολή του νέου προϋπολογισμού του Δήμου Δελφών. 

   Άποψη του ΔΣ του ΝΟΙ αποτελεί το εξής: εάν δεν υπάρχει συνέχεια στην παροχή πετρελαίου, δεν μπορεί να λειτουργήσει απρόσκοπτα το κολυμβητήριο. 
  Κατά συνέπεια, η οποιαδήποτε ιδιωτική πρωτοβουλία καθίσταται, δυστυχώς, μη εφαρμόσιμη. Επιπλέον, θα ήταν αχαρακτήριστη από μέρους μας, η ενέργεια του να καταναλώνουμε πετρέλαιο χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.
    Λανθασμένα δημιουργήθηκε η εντύπωση πως το ΔΣ του ΝΟΙ αναζητά, έστω και μικροποσότητες πετρελαίου. Οι κινήσεις μας προς την ανεύρεση πετρελαίου είναι συντονισμένες και αναφέρονται σε φορείς, οι οποίοι στηρίζουν τέτοιου είδους ενέργειες.

    Η παραλαβή, δε, του πετρελαίου θα γίνονταν αποκλειστικά και μόνο από την Δημοτική Κοινότητα Ιτέας, στην οποία πλέον αφήνουμε την πρωτοβουλία της παροχής πετρελαίου ή μη. 
   Οι περαιτέρω ενέργειες που έχουμε δρομολογήσει θα συνεχιστούν πάραυτα, άγνωστο όμως το πότε θα ευοδώσουν. 

    Κατά συνέπεια, η χρήση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας σταματά από πλευράς Ναυτικού Ομίλου Ιτέας, μέχρι νεοτέρας. 

    Οι προπονητές των αθλημάτων θα έρθουν σε επαφή με τους αθλητές τους, προκειμένου να προγραμματίσουν τις ώρες της ξηρής προπόνησης και τις τυχόν προπονήσεις στα πλησιέστερα διαθέσιμα κολυμβητήρια, τους υπευθύνους των οποίων ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προθυμία τους και την άψογη συνεργασία τους. 

  Εκ του ΔΣ 

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019

https://fokidatv.blogspot.com

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

1 σχόλια:

Click here for σχόλια
Unknown
admin
22 Δεκεμβρίου 2019 - 5:18 π.μ. ×

After you generate the site, it's not necessary to create complex hypertext, you recently create words, as a result So i am really, happy to discover that will at this point it truly is no longer near growing to be additional on the resourceful medium sized http://d8o82p4pd3.dip.jp https://imgur.com/a/RTnQTKk https://imgur.com/a/hrkpgvX https://imgur.com/a/iwLrM2j https://imgur.com/a/8GkJJhb https://imgur.com/a/wmKkM6R https://imgur.com/a/hvqDMlK

CongratsUnknown
Reply
avatar

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών