To «The White Wings» στο Balkans Beyond Borders

 Î— εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο
Μετά από ένα ταξίδι εννέα χρόνων στα Βαλκάνια, το Balkans Beyond Borders Short Film Festival επιστρέφει στην Αθήνα από τις 17 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου με κινηματογραφική διάθεση και εκπλήξεις.
Ανάμεσα σε αυτές θα είναι και η προβολή της επιλεγμένης, για το διαγωνιστικό κομμάτι, ταινίας κινουμένων σχεδίων «The White Wings» της ταλαντούχας Πηνελόπης Μπεκιάρης και της πετυχημένης εικονογράφου παιδικών παραμυθιών Βιβής Μαρκάτου.
Η μικρού μήκους ταινία έκανε το ντεπούτο της φέτος το καλοκαίρι και έφτασε μέχρι και τους finalist στο Φεστιβάλ του Λοδίνου, στα Pinewood Studios, και selected από το φετινό φεστιβάλ κόμιξ και κινουμένων σχεδίων στα Χανιά αλλά και στα Βαλκάνια που φέτος πρωτεύουσα είναι η Αθήνα. Ποιος ξέρει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ακόμα; Ένα μόνο είναι σίγουρο, ότι αυτή η ταινία αποτέλεσε το εφαλτήριο μιας όμορφης και δημιουργικής ομάδας που »ανοίγει» τις φτερούγες της στον χώρο!
Στην προβολή της ταινίας θα παρευρεθεί η παραγωγός Πηνελόπη Μπεκιάρη ενώ η Βιβή θα είναι στο Chaniartoons σε λίγες μέρες, όπου και εκεί η ταινία μικρού μήκους τους έγινε επίσης officially selected.





Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο

περισσότερα για το φεστιβάλ διαβάστε εδώ: balkansbeyondborders [.] eu
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών