Gwangju 2019: Σαρωτική στην πρεμιέρα η Εθνική πόλο ανδρών, 26-3 την Νότια Κορέα

Η Εθνική πόλο ανδρών ήταν σαρωτική στο πρώτο της παιχνίδι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που γίνεται στην Γκουανζού, διαλύοντας με το εμφατικό 26-3 τη διοργανώτρια Νότια Κορέα.
 
Έναν υγιεινό περίπατο έκανε, όπως αναμενόταν, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, που επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 26-3 επί της οικοδέσποινας και αδυνάμου Νότιας Κορέα στην πρεμιέρα της στο 18ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Γκουανζού.
Πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ετοιμάζεται για τα δύο επόμενα παιχνίδια του ομίλου απέναντι σε Μαυροβούνιο και Σερβία που θα κρίνουν την πρωτιά.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν καταιγιστικό από την αρχή μέχρι το τέλος της διάρκειας του ματς με τους Κορεάτες και πέτυχε γκολ με όλους τους τρόπους, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Θοδωρή Βλάχο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.
Τα οκτάλεπτα: 0-7, 0-7, 1-3, 2-9.
ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ: Κιμ Ντ. 2, Κιμ Μ. 1
ΕΛΛΑΔΑ: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης 1, Παπαναστασίου, Φουντούλης 4, Καπότσης 2, Δερβίσης 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 4, Γούνας 3, Βλαχόπουλος 4, Γαλανίδης.
* Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Σερβία και Μαυροβούνιο ήρθαν ισόπαλοι 10-10.

 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών