Ανακοίνωση -φωτιά του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Άμφισσας: Προεκλογικό πυροτέχνημα το άγονο τύπου Α!!! Διοίκηση και βουλευτής βαπτίζουν την παρανομία, νομιμότητα;;;...

Αποτέλεσμα εικόνας για νοσοκομειο αμφισσασ
   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
Γ.Ν.  ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΚΑΙ Κ.Υ.

   Προεκλογικό πυροτέχνημα είναι καθώς φαίνεται η ένταξη του Γ.Ν Άμφισσας μας σε άγονο τύπου Α. 


   Από τις 9/03/2019 που ισχύει ο νόμος περί ένταξης του νοσοκομείου σε άγονο τύπου Α, δεν κινήθηκε καμία διαδικασία εφαρμογής του.

   Η δικαιολογία της διοίκησης είναι ότι πρέπει να διασαφηνιστούν οι λεπτομέρειες και οι προϋποθέσεις περί της ορθής εφαρμογής.
   Και εδώ προκύπτει το εξής ερώτημα: Κάποιον κοροϊδεύουν ή έχουν παντελώς άγνοια???? 

  Τι να διασαφηνίσουν σε ένα νόμο απολύτως ξεκάθαρο ως προς την εφαρμογή του. Εδώ και χρόνια η ίδια καραμέλα, ότι η μόνη λύση στο πρόβλημα της υποστελέχωσης του Γ.Ν. Άμφισσας είναι η αναγνώριση της περιοχής σε άγονη και η αλλαγή του περιβόητου οργανισμού!!! 

   Και τώρα που αυτό είναι γεγονός, το οποίο πανηγύρισαν και διαφήμισαν με διάρκεια στον τύπο, Διοίκηση και βουλευτής, καθυστερούν και κάνουν πίσω; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ.

   Σε ένα καθεστώς απαξίωσης της νομιμότητας που ο ισχύων οργανισμός εφαρμόζεται επιμέρους και θίγει τα συμφέροντα κάποιων, ενώ διασφαλίζει κάποιους άλλους , σε παράνομα προγράμματα, την ώρα που κάποιοι υπάλληλοι με θέση ευθύνης μεταχειρίζονται ευνοϊκά απ την διοίκηση παρακάμπτοντας το δημοσιοπαλληλικό κώδικα. 

   Η νομιμότητα τίθεται σε αμφισβήτηση ενώ η παρανομία βρίσκει ονόματα για να βαπτίζεται νομιμότητα;

   Το είδαμε και αυτό!!!! 

 ΤΟ Δ.Σ 

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

https://fokidatv.blogspot.com/

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών