Ο Νίκος Δρόλαπας απάντησε σε σχόλιο του κ. Αθαν. Παναγιωτόπουλου


  
https://agiathimia.com/wp-content/uploads/2015/10/%CE%94%CE%A1%CE%9F%CE%9B%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%A3.jpg
     Διαβάζοντας το σχόλιο αυτό, δεν μπορεί κανείς να πιστέψει ότι ο συντάκτης του είναι Δήμαρχος που διοίκησε για πέντε χρόνια έναν Δήμο.

      Αντί να απαντήσει για τη ‘’ταμπακιέρα’’,  που τον ρωτάω  για τα Ανθίβολα του Παπαλουκά που έγιναν δωράκια, για τα λάθη και τις παραλείψεις που γίνονται στο οικοδόμημα της Ι.Μητροπόλεως, για τις ανεπίτρεπτες αλλαγές στο Ζωγραφικό διάκοσμο αφήνοντας τα Ανθίβολα να σαπίζουν, ενώ όφειλε να τα φέρει στο Κληροδότημα της Άννης Γαζή – Καρέλλη απέναντι από τη Μητρόπολη, αυτός, ξεδιάντροπα με υβρίζει.  Παραδέχεται όμως ότι ενοικίασε το Κληροδότημα αυτό στους εργολάβους, το αντάλλαγμα όμως πιο είναι, δεν λέει.
    Τις δεκάδες δημόσιες παρεμβάσεις μου επί σειρά πολλών ετών, για όλα τα σημαντικά ζητήματα του τόπου, με τα οποία υποδείκνυα με ευπρέπεια τα λάθη που έκαναν, αναλύοντας τους λόγους και όσα έπρεπε να προσέξουν, προτείνοντας λύσεις, τα χαρακτηρίζει ‘’γελοιότητες’’. 
     Ο λόγος που πραγματικά τον ενοχλούσε ήταν άλλος. Τον έκαιγε ότι έλεγα τα πράγματα με το όνομά τους.  Ότι δημοσιοποιούσα τα θέματα που δεν ήθελε να πληροφορηθούν οι συμπολίτες μας. Ότι δεν τον άφηνα ήσυχο να τους παραπληροφορεί όπως ήθελε και να καλύπτει τις σκιές που υπήρχαν στον Δήμο..
      Ξεπερνώντας δε κάθε όριο αστειότητας, ισχυρίζεται ότι…συμφωνούν μαζί του όλοι οι πολίτες της Άμφισσας, των γύρω περιοχών, ακόμη και οι επισκέπτες, ότι εγώ είμαι η αιτία του κακού, ο υπεύθυνος και ο υπόλογος, που απέτυχε σε όλους τους τομείς και δεν έχει να παρουσιάσει κανένα έργο.
     Όμως, ένας άλλος Δήμαρχος, συνετός, με χρηστή διοίκηση, κυρίως στα οικονομικά και τη Δημόσια περιουσία, αυτή την εργώδη προσπάθειά μου θα τη θεωρούσε σημαντική συμβολή στο έργο του.
      Ο κ. Παναγιωτόπουλος  καθ΄όλη τη διάρκεια της θητείας του στο Δήμο, κατέδειξε ότι δεν είχε τις ικανότητες να δημιουργήσει συνθήκες ανάπτυξης και προόδου.  Βούλιαξε το τόπο.  Χάθηκαν άλλα πέντε χρόνια. Ακόμη και οι σύμβουλοί του παραδέχονται ότι απέτυχε. Αποχώρησαν οι μισοί κατά τη διάρκεια της θητείας του. Κι αυτός, βλέποντας τις αποτυχίες του, τη μία μετά την άλλη, δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να αναστρέψει τη κατάσταση. 
     Έτσι έφθασε σε αρνητικό αποτέλεσμα και τώρα αποχωρεί από τον Δήμο με το στίγμα του πλέον αποτυχημένου Δημάρχου όλων των εποχών.
Νίκος Δρόλαπας
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών