Η Πέγκυ Αραβαντινού υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Φωκίδας με την παράταξη του Φάνη Σπανού

Το πρώτο όνομα από την Φωκίδα που είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος έδωσε στη δημοσιότητα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός.

Πρόκειται για την Πέγκυ Αραβαντινού που και σήμερα είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδας.

Η ίδια μας παρουσιάζει τον εαυτό της ….

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1978 και κατάγομαι από την Ιτέα Φωκίδας. Έχω σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες και Αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Κατέχω δύο μεταπτυχιακούς τίτλους, Δασικής Βιομετρίας στο ΑΠΘ και Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων στο ΕΑΠ.
Το 2010 μου απονεμήθηκε Διδακτορικό Δίπλωμα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για την εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής με τίτλο «Συστήματα Περιφερειακής Ανάπτυξης: προς μια Βιώσιμη Ενεργειακά και Περιβαλλοντικά Θεώρηση της Χωρικής Ανάπτυξης».
Δίδαξα πάνω από δέκα χρόνια, ως επιστημονικός συνεργάτης σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Παράλληλα, διατήρησα για αρκετά χρόνια Τεχνικό Γραφείο με ειδίκευση στη Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική. Έχω εκλεγεί και διατελώ πρόεδρος του παραρτήματος του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Φωκίδας.
Είμαι εν ενεργεία Περιφερειακή Σύμβουλος και Ειδική Σύμβουλος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με έντονη ενασχόληση με τα τεχνικά έργα της Περιφέρειας. Σύζυγος μου είναι ο Ηλίας Φλώκος ο οποίος κατάγεται από την Άμφισσα Φωκίδας και έχουμε δύο παιδιά, την Πηνελόπη και τον Θάνο.

Είμαι υποψήφια γιατί…

Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας, γιατί ξεκινήσαμε δίπλα στον Κώστα Μπακογιάννη και βάλαμε μαζί του γερά θεμέλια, τα οποία σχεδιάσαμε μαζί με τους πολίτες και τους φορείς – τα υλοποιούμε σταθερά και θέλουμε να τα ολοκληρώσουμε στο πλευρό του Φάνη Σπανού! Γιατί το ταξίδι της αυτοδιοίκησης είναι η χαρά της ανθρώπινης επαφής, η καθημερινή μάχη σε κάθε γωνιά της Φωκίδας μας, δίπλα σε κάθε πολίτη, πέρα και πάνω από ιδεολογικές γραμμές και χρώματα! Γιατί έχουμε μάθει να δουλεύουμε επίμονα, μεθοδικά, ομαδικά, χωρίς στεγανά! Μα πάνω από όλα γιατί είμαστε νέοι γονείς και θέλουμε να διασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό μέλλον για τους πιο αυστηρούς κριτές μας … τα παιδιά μας.


ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών