Σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου στο Γαλαξίδι για πιθανή κλοπή – Με χίλιες υπογραφές ανά χείρας, Γαλαξίδι, Βουνιχώρα & Άγιοι Πάντες έστειλαν το μήνυμα…

 http://www.fokidanews.gr/wp-content/uploads/56518236_2317890148500734_4618739913800548352_n.jpg


Μετά από καταγγελία για κλοπή τρέιλερ, σε έρευνα που διεξήγαγε η Ασφάλεια & το αστυνομικό τμήμα Ιτέα το τρέιλερ βρέθηκε μέσα σε περιφραγμένο οικόπεδο ιδιοκτησίας σωφρονιστικού υπαλλήλου στο Γαλαξίδι ο οποίος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή του…

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος κρατείτε και αύριο θα μεταβεί στον εισαγγελέα ενώ παράλληλα γίνετε έρευνα στην οικία του για τυχών και άλλα ευρήματα .
Άλλη μια επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στο πολύπαθο Γαλαξίδι που ελπίζουμε να έχει και συνέχεια…
Νοιάζομαι – Γαλαξίδι
Με χίλιες υπογραφές ανά χείρας, Γαλαξίδι, Βουνιχώρα & Άγιοι Πάντες έστειλαν το μήνυμα…
Δύσκολες μέρες για τους γνωστούς ποντικούς που επιχειρούν τους τελευταίους μήνες, ρεσάλτα -μέρα μεσημέρι- μεσ’ στα σπίτια μας, εμφανίζονται διατεθειμένες να επιφυλάξουν οι Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές του Νομού το επόμενο διάστημα.
Αντιμέτωπες με την καθολική αντίδραση και την αγανάκτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Γαλαξιδίου και, την απαίτησή τους να δοθεί οριστική λύση άμεσα στην επιδεινούμενη εγκληματικότητα στην περιοχή, Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές που έγιναν αποδέκτες το πρωί, των χιλίων και πλέον υπογραφών συμπολιτών μας, έδειξαν κατανόηση στις ανησυχίες που διατυπώθηκαν, δήλωσαν αλληλέγγυες και, εμφανίστηκαν διατεθειμένες να εξαντλήσουν όλες τις δυνατότητες που τους παρέχει ο νόμος προκειμένου ν’ αποκαταστήσουν την ομαλότητα και το αίσθημα ασφάλειας.
Πανθομολογούμενες οι ελλείψεις τους σε μέσα και ανθρώπινο δυναμικό, σαφής όμως σύμφωνα με τους μετέχοντες στις πρωϊνές συναντήσεις, η πρόθεσή τους να δώσουν λύση. Ίδωμεν… Πάντως οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής εμφανίζονται διατεθειμένοι να συνεχίσουν τον κύκλο επαφών τους, μέχρις ότου αυτό συμβεί. Στόχος τους η ενεργός παρουσία αστυνομικών στην περιοχή καθ’ όλη την διάρκεια του εικοσιτετραώρου και, φυσικά, η σύλληψη των δραστών που κατέκλεψαν το τελευταίο διάστημα διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό συμπολιτών μας.

 10 Απριλίου 2019
 http://www.fokidanews.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών