ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Ν.Ε.ΦΩΚΙΔΟΣ ΤΟΥ "ΚΙΝ.ΑΛ." ΣΤΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ"

 
ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΑΝΟΥ ΜΙΣΕΡΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ», ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΓΚΟ
Λίγες μόνο εβδομάδες μετά την αποτυχία της διαπαραταξιακής επιτροπής διαβούλευσης (Κίνημα Αλλαγής, Σύριζα, Πολίτες στο Προσκήνιο) για κοινή κάθοδο στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσω κι εγώ την προσωπική μου προτίμηση για το δημοτικό συνδυασμό που επιθυμώ να στηρίξω στις εκλογές της 26ης Μαΐου.
Πίστευα ότι θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου, εάν ειλικρινά αγωνιζόμαστε ενωμένοι για μια τετραετία, προς όφελος του τόπου μας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του.
Ωστόσο κάποιοι ανομολόγητοι επιτήδειοι, ή υπονομευτές, ή αργοκίνητα σαΐνια, ή σνομπαριστές, φαίνεται ότι κράτησαν καλά κραταιό το αντιδραστικό τους μέτωπο, για μια «επιλεκτική συμμαχία» που δεν τελεσφόρησε.
Προσωπικά δεν έχω ενοχές, ούτε ευθύνομαι για παραλήψεις, όμως αισθάνομαι πικρία αφού το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής σήμερα είναι η δεύτερη τετραετία που προσκρούει στη δυνατότητα που διατηρεί να ηγηθεί ευρύτερης συνεργασίας σε αυτοδιοικητικές εκλογές, ή ακόμη και αυτόνομης καθόδου.
Γι’ αυτό, χωρίς άλλη σκέψη, σήμερα επιθυμώ να επιβεβαιώσω τη στήριξή μου, στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, στην αυτοδιοικητική κίνηση των «Πολιτών στο Προσκήνιο» των οποίων οι εκπρόσωποι είναι άτομα διεκδικητικά και απόλυτα ενεργά , ειδικά στην προοπτική ανάπτυξης και την προστασία του περιβάλλοντος , θέματα που με ενδιαφέρουν πάρα πολύ και προσωπικά. Εξ’ άλλου, οι «Πολίτες στο Προσκήνιο», στη διάρκεια της διαβούλευσης, παρέμειναν στον εποικοδομητικό διάλογο συνεργασίας μας χωρίς να δειλιάσουν από «τζατζαρίσματα» και περιχαρακώσεις.
Στη Νομαρχιακή μας Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής ευτυχώς δεν υπάρχουν κρούσματα μωροφιλοδοξίας , εσωστρέφειας και ιδεολογικής νοσηρότητας. Αλλά είμαστε εδώ παρόντες και παρακολουθούμε από απόσταση τους αγοραίους σαλτιμπάγκους που βγάζουν φλόγες από το στόμα τους ή καταπίνουν σπαθιά ! Όμως , είμαστε πάντα έτοιμοι να παρέμβουμε και να συνεισφέρουμε δυναμικά και δημιουργικά στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που ταλανίζουν το Δήμο μας – και δεν αφορούν μόνο σε φανφαρονισμούς , χορούς και τραγούδια ! Προς το παρόν, στο οπτικό μας τοπίο κυριαρχεί ο αλληλοσπαραγμός των δύο δημοτικών συνδυασμών της δεξιάς παράταξης, έως ότου οι πολίτες του Δήμου Δελφών καταλάβουν ότι δεν θα έχουν χάσει τίποτα, χωρίς αυτούς.
Ο Γραμματέας της Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής Φωκίδας
Πάνος Μισερλής
 
 

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

https://epikourositeas.blogspot.com

 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών