ΑΣΠΑΣΙΑ Π. ΜΑΝΔΡΕΚΑ : ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ Ν.Δ, κ.λ.π.

 https://agiathimia.com/wp-content/uploads/2015/09/%CE%9C%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%A1%CE%95%CE%9A%CE%91.jpg
Ραντεβού, λοιπόν, όχι στα Γουναράδικα, όπως στελέχη σας μάς απειλούσαν, αλλά Ραντεβού στις Κάλπες!!! …. Άκρως Δημοκρατικά!!!


….Καμία έκπληξη δεν μού προκάλεσε η από 6-2-2019 Ανακοίνωση – Ερωτήματα της Ν.Ε Σύριζα Φωκίδας προς τη Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της, η οποία δημοσιεύθηκε στον τοπικό Τύπο. Και δεν μού προκάλεσε καμία έκπληξη, καθόσον τα ψέματα που εξαπολύει ο Σύριζα εδώ και, τουλάχιστον, 4 χρόνια που έχει αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, δεν έχουν τελειωμό, όπως, τελειωμό δεν έχουν τα παρελκυστικά και παραπλανητικά επιχειρήματα που διατυπώνουν, χωρίς καμία αιδώ, τα στελέχη του, προεξάρχοντος του Πρωθυπουργού.
Στη συγκεκριμένη, λοιπόν, Ανακοίνωση, τα τοπικά Στελέχη του Σύριζα ισχυρίζονται ότι… δήθεν… ο αρχηγός της Ν.Δ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στη Λαμία, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019, εξήγγειλε …δρόμο ταχείας Κυκλοφορίας από Λαμία σε Καρπενήσι – Αγρίνιο – Ιόνια Νησιά!!!
Ο ανωτέρω ισχυρισμός των μελών της Ν.Ε Σύριζα Φωκίδας είναι ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟΣ και ΑΠΟΚΥΗΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.
Βεβαιώνω τους πολίτες, μιας και παρακολούθησα η ίδια την εν λόγω ομιλία, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας, ενδεικτικά, για διάφορα έργα που θα πρέπει να γίνουν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, είπε κατά λέξη: «Πρέπει να γίνει ο οδικός άξονας Λαμίας – Καρπενησίου. Είναι ένα έργο που οραματίστηκε ο Παύλος Μπακογιάννης και πρέπει να γίνει. Δεσμεύομαι, μαζί με την Περιφέρεια, να το ολοκληρώσουμε» !!!
Παραπέμπω, επιπρόσθετα, οποιονδήποτε επιθυμεί να αναζητήσει στο internet την ομιλία αυτή και θα διαπιστώσει την αλήθεια των όσων λέω, αφού η ανωτέρω δήλωση του κ. Μητσοτάκη έγινε, περίπου, στο 30ο λεπτό της ομιλίας του και είναι ακριβώς έτσι όπως την αναφέρω.
Κύριοι του Σύριζα, καμία αναφορά δεν έγινε από τον κ. Μητσοτάκη για δρόμο ταχείας (!!!) Κυκλοφορίας από Λαμία – Καρπενήσι – Αγρίνιο – Ιόνια Νησιά.
Επίσης καμία αναφορά δεν έγινε από τον συγκεκριμένο και για την Διαγώνια Οδό, την συνδετήρια, δηλαδή, οδό Θερμοπυλών – Ιτέας- Αντιρρίου.
Και μιας και το έφερε η κουβέντα…. Δεν μάς απαντάτε εσείς: Τί έκανε η Κυβέρνηση Σύριζα επί 4 χρόνια για τη Διαγώνια οδό, που αποτελεί δέσμευση της χώρας και την θέλει και η τοπική κοινωνία;
Να σας πω εγώ, λοιπόν: Απολύτως τίποτα δεν έκανε η Κυβέρνηση Σύριζα για τη Διαγώνια Οδό, εξυπηρετώντας, προφανώς, αλλότρια από του λαού, συμφέροντα!!! Μόνο ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κ. Μπακογιάννης και οι συνεργάτες του «ακούμπησαν» το έργο αυτό και μάλιστα με πόρους της ίδιας της Περιφέρειας ξεκίνησαν το υποΤμήμα Γραβιάς – 51ου χιλιομέτρου.
Σταματήστε, λοιπόν, να Ψεύδεστε ασύστολα και ανερυθρίαστα και να προσπαθείτε να παραπλανήσετε, για ακόμη μία φορά, τον κόσμο. Δεν σάς έχει απομείνει κανένα πολιτικό φιλότιμο και αξιοπρέπεια για να ισχυρίζεστε τέτοια αχαρακτήριστα ψεύδη, με μοναδικό σκοπό να κοροϊδέψετε τον κόσμο που δεν παρακολούθησε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Πρέπει, όμως, να μάθετε, ότι ο κόσμος δεν σάς ακούει πια και ότι ο Σύριζα είναι ήδη παρελθόν στη συνείδηση των Ελλήνων.
Περαιτέρω και σχετικά με το δεύτερο μέρος της εν λόγω Ανακοίνωσης – Ερωτημάτων της Ν.Ε Σύριζα που αναφέρεται στην, επίσης, …. δήθεν εξαγγελία του κ. Μητσοτάκη για κατάργηση του Νόμου «Γαβρόγλου» και … κατ’ επέκταση κατάργηση των δύο νεοσυσταθέντων Τμημάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Άμφισσα.
Σας απαντώ ότι στην συγκεκριμένη ομιλία ο κ. Μητσοτάκης τίποτα σχετικό με αυτά που λέτε δεν είπε. Αναφερόμενος στον κατήφορο που επέφερε η Κυβέρνηση Σύριζα και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είπε για τα Νοσοκομεία που παραπαίουν αλλά και για τον κατακερματισμό - τεμαχισμό, του Τ..Ε.Ι Στερεάς Ελλάδας. Αυτό, όμως αποτελεί την απόλυτη και μοναδική αλήθεια μιας και με το Νόμο «Γαβρόγλου» καταργήθηκε το αυτόνομο Τ.Ε.Ι της Στερεάς Ελλάδας και οι επιμέρους Σχολές του υπάχθηκαν, είτε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, είτε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, είτε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Μήπως δεν είναι αλήθεια αυτά;;; Και βέβαια είναι!!!
Αλλά τολμάτε και μιλάτε για το θέμα της Κατάργησης του ΤΕΙ της Άμφισσας και της δήθεν τεράστιας επιτυχίας του Κυβερνητικού Βουλευτή Φωκίδας να δημιουργήσει στη θέση του δύο, (2), Πανεπιστημιακά Τμήματα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου;;;
Δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό γιατί, εν πάση περιπτώσει, η τελική έκβαση «μπαλώνει» κατά μια έννοια την άσχημη κατάσταση που ο ίδιος ο Σύριζα δημιούργησε και διότι ποτέ δεν κάνω Αντιπολίτευση για την Αντιπολίτευση.
….Αλλά είστε προκλητικότατοι και … τολμάτε και μιλάτε και θέτετε ερωτήματα Εσείς;;; Και, μάλιστα, τολμάτε και ρωτάτε άν θα τα καταργήσει στο μέλλον η Ν.Δ;;;
Τολμάτε και μιλάτε Εσείς, που ο κ. Γαβρόγλου κατάργησε το ΤΕΙ της Στερεάς Ελλάδας αλλά και το ΤΕΙ της Άμφισσας, χωρίς κανένα σοβαρό λόγο και κριτήριο και ΧΩΡΙΣ να ενημερώσει κανέναν;;;
Μιλάτε, που μια ωραία πρωία είδαμε το σχέδιο Νόμου για την Παιδεία να καταργεί το Τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας Τουριστικών και Πολιτιστικών Μονάδων της Άμφισσας, χωρίς, μάλιστα να το αντικαθιστά με κάποιο άλλο … αλλά, αντίθετα, επεφύλασσε για την Άμφισσα … τη δημιουργία ενός μεταλυκειακού ΙΕΚ;;;
Μιλάτε εσείς, που άν δεν αντιδρούσε ολόκληρη η τοπική κοινωνία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και όλοι οι θεσμικοί, και όχι μόνο, για να πάει ….«σπρώχνοντας» … ο Βουλευτής Φωκίδας στον Υπουργό Παιδείας, θα είχαμε μείνει με ένα ΙΕΚ, όπως, προέβλεπε το αρχικό σχέδιο Νόμου;;;
Μιλάτε εσείς, που μετά, από τα τόσα…. ο Υπουργός αναγκάστηκε να υποσχεθεί στον Βουλευτή Φωκίδας δύο, (2), Σχολές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου αλλά μετά ο ίδιος τον «εξέθεσε», δεδομένου ότι, όταν κατατέθηκε το Νομοσχέδιο Παιδείας στην Ολομέλεια για συζήτηση, διαπιστώσαμε ότι προέβλεπε ΜΟΝΟ μία, (1), Σχολή;;;
Μιλάτε εσείς, που πάλι, μετά από τεράστιες αντιδράσεις και διάφορες συγκεντρώσεις στο Δημαρχείο και αλλού καθώς και κατόπιν της μεγαλειώδους ανοιχτής συνέλευσης στο αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι Άμφισσας, αναγκάστηκε ο Βουλευτής, κ. Κωστοπαναγιώτου, να καταθέσει επί του Νομοσχεδίου εκπρόθεσμη Τροπολογία για το θέμα;;;
Μιλάτε εσείς, που αφού ψηφίστηκε τελικά ο σχετικός Νόμος, πανηγυρίζετε για την τεράστια επιτυχία της δημιουργίας δύο, (2), Τμημάτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, όταν εντελώς….. πονηρά… αποκρύπτετε ότι το Νομοσχέδιο ιδρύει, μεν, μία, (1), Σχολή, ενώ, για τη λειτουργία της δεύτερης ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ σε ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ σχετική απόφαση της Συγκλήτου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου άν και εφόσον αυτή το κρίνει;;;;
Μιλάτε εσείς, που η Κυβέρνησή σας καταργεί χωρίς καμία σοβαρή μελέτη, χωρίς παιδαγωγικά και άλλους είδους κριτήρια, συλλήβδην την Τεχνολογική Εκπαίδευση, χωρίς να εξασφαλίζει τα εργασιακά και άλλα δικαιώματα των Πτυχιούχων των ΤΕΙ της χώρας, ενώ, προβαίνει στην Πανεπιστημιοποίηση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με σκοπό να καταστρέψει τις παραγωγικές προοπτικές της χώρας αλλά και δημιουργώντας, αναμφίβολα, για το μέλλον εκατομμύρια ανέργων Πτυχιούχων Πανεπιστημιακών Σχολών;;;;
Επιτέλους, δείξτε λίγη σοβαρότητα!!!
Σταματήστε να μιλάτε για μεγάλες επιτυχίες όταν όλα έγιναν, επειδή κάποιοι ανάγκασαν αυτούς που είχαν την ευθύνη, να κάνουν τη δουλειά τους …και αυτό την ύστατη στιγμή.
Αλλά και στο σημείο αυτό ψεύδεστε, διότι ο σχετικός Νόμος ιδρύει ένα Τμήμα του Γεωπονικού στην Άμφισσα, ενώ, για το δεύτερο, όπως ανέφερα παραπάνω, παραπέμπει το θέμα στη Σύγκλητο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου αφήνοντας τη λειτουργία του, εντελώς, αβέβαιη και αμφίβολη.
Αρκετά, Κύριοι του Σύριζα, με τα Ψεύδη, την Πλάνη, τις Προχειρότητες και τα Λάθη που κοστίζουν…
Η Καθεστωτική Νοοτροπία σας, η Ισοπέδωση των πάντων και η Κατρακύλα που επέφερε ο Σύριζα στην Κοινωνία και στους Δημοκρατικούς θεσμούς, Ως Εδώ!!!
Ο κόσμος σάς έχει καταλάβει, αφού, πρώτα, πλήρωσε ακριβά την πολιτική της Κυβέρνησης σας.
Ραντεβού, λοιπόν, όχι στα Γουναράδικα, όπως στελέχη σας μάς απειλούσαν, αλλά Ραντεβού στις Κάλπες!!! …. Άκρως Δημοκρατικά!!!
Άμφισσα 7-2-2019
ΑΣΠΑΣΙΑ Π. ΜΑΝΔΡΕΚΑ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ (2012-2014)

Ασπασία Μανδρέκα
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών