ΑΠΟ ΤΟ "ΞΕΚΙΝΗΜΑ" ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ


Ήσαν όλοι εκεί!
 
 
  Τα κατάφεραν! Όλοι όσοι από την αρχή και με την σύσταση του παραρτήματος αυτής της εθελοντικής εταιρείας της προσφοράς στον άνθρωπο, όλοι όσοι αφιέρωσαν τον χρόνο τους για να "στηθεί" αυτό το όμορφο "ξεκίνημα" αυτής της αφιερωμένης στον άνθρωπο ιδέας, τα κατάφεραν.
  Σάββατο απόγευμα και στο ισόγειο σαλόνι του ξεχωριστού ξενοδο- χείου "Ναυσικά Παλλάς" στην Ιτέα, το νεοσυσταθέν Διοικητικό Συμβούλιο του παραρτήματος Φωκίδος της Αντικαρκινικής Εταιρείας,
εγνωστοποίησε στην τοπική κοινωνία την ύπαρξή του, οργανώνοντας την πρώτη δημόσια παρουσίαση των μελών του, συνδυάζοντάς την με την κοπή της πρώτης του πίττας.  Και στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου (μέχρι και όρθιοι υπήρχαν), επώνυμοι, ανώνυμοι, τοπικές αρχές, φίλοι και υποστηρικτές των σκοπών του εγχειρήματος, έδωσαν το παρόν, αγκαλιάζοντας αυτήν την εξαιρετική για τον άνθρωπο προσπάθεια.

  Ήσαν εκεί ο Μητροπολίτης Φωκίδος, ο οποίος ευλόγησε την προσπά- θεια και έκοψε την πίττα, ο Βουλευτής, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δή- μαρχος μαζί με αξιωματούχους του Δήμου μας, πρώην βουλευτές και πολιτευτές, αυτοδιοικητικοί, καθώς και πλήθος ανθρώπων, υποστη- ρικτών της αντικαρκινικής εκστρατείας και των σκοπών της εταιρείας.

 Παρών βεβαίως και ο πρόεδρος αυτής της ανθρωπιστικής εταιρείας, ο ιατρός Ευάγγελος Φιλόπουλος, του οποίου ο μεστός και περιεκτικός χαιρετισμός στην εκδήλωση, ήσαν η συμπύκνωση, η επιχειρηματο- λογία και ο λόγος υπάρξεως αυτής της πανελλήνιας εκστρατείας, των υπηρεσιών προς τον άνθρωπο.

  Την όλη εκδήλωση συντόνιζε και παρουσίαζε ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος και το τέλος ήταν πανέμορφο, με την χορωδία του Ωδείου Αμφίσσης "Ηχώ", να πλημμυρίζει με παιδικές φωνές την κατάμεστη επί δίωρον αίθουσα.


 

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών