Ξεκινά το τμήμα ΠΑΘΕ (Λαμία) - Ξυνιάδα του Ε65

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Κυρώθηκε, σήμερα, στη Βουλή (εισηγητής : Απ. Καραναστάσης) η σύμβαση για την κατασκευή του Νότιου τμήματος (ΠΑΘΕ – Ξυνιάδα) του αυτοκινητόδρομου Ε65, διαψεύδοντας τις πάσης φύσεως και προελεύσεως Κασσάνδρες, που είχαν προεξοφλήσει την απόρριψή του από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και μιλούσαν για Μαυρογιαλούρους και ψεύτες.

Ένα έργο που ξεκίνησε με συνθήκες πρωτοφανούς προχειρότητας, δρομολογείται, πλέον σε στέρεες βάσεις, ενώ, παράλληλα, θα αντιμετωπισθούν μόνιμα τα προβλήματα από πλημμυρικά φαινόμενα στα ρέματα της περιοχής και στην Γερμανική τάφρο και προγραμματίζεται η οριστική αντιμετώπιση των φαινομένων αυτών για ολόκληρη την κοιλάδα του Σπερχειού.
Πρόκειται για έργο εθνικής σημασίας, που αναμένεται να συμβάλλει καθοριστικά στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και της χώρας.
Δεδομένου, δε, ότι, αυτή τη φορά η κυβέρνηση έχει μεριμνήσει για όλα τα συνοδά έργα και έχει διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις από άλλους παράγοντες (απαλλοτριώσεις κλπ.), το έργο αυτό θα είναι το πρώτο αυτής της κλίμακας που θα ολοκληρωθεί εντός του χρονοδιαγράμματός του (36 μήνες).


Αποστόλης Καραναστάσης • Αpostolis Karanastasis
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών