Λουκάς Αναγνωστόπουλος : ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, κ. ΔΡΑΚΑΚΗ

Η εικόνα ίσως περιέχει: βουνό, ουρανός, ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Από τα πιο επίσημα χείλη, χθες βράδυ 16 Νοεμβρίου εδώ στην Ιτέα, κατακρημνίστηκε το παραμύθι του κ. Δρακάκη και κάποιων άλλων «προθύμων», ότι δήθεν η δημοτική αρχή παρεμποδίζει την ίδρυση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου με έδρα την Ιτέα.

Οι δύο γενικοί γραμματείς του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, κ.κ. Τεμπονέρας και Λαμπρίδης, παρουσία και της νομικής συμβούλου του Υπουργείου, ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου με κατηγορηματικό τρόπο και κατ’ επανάληψη δήλωσαν ότι αποτελεί επίσημη σταθερή κυβερνητική πολιτική να μην υπάρξει καμία μεταβολή στις υφιστάμενες δομές των Λιμενικών Ταμείων ανά τη χώρα, μέχρι να αξιολογηθεί πλήρως και να περάσει από αναλυτική διαβούλευση σχετική μελέτη που εκπονείται για λογαριασμό του Υπουργείου.
Αποδεικνύεται λοιπόν περίτρανα ότι αυτά που ισχυριζόταν ο Δήμος μας (περί διαφορετικής κυβερνητικής πολιτικής) ήταν και είναι αληθή, ενώ αυτά που ισχυριζόταν ο κ. Δρακάκης και οι συν αυτώ (ότι δήθεν τα Υπουργεία είναι πρόθυμα, αλλά ο Δήμος καθυστερεί σκόπιμα και προσχηματικά να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις) είναι ψευδή!
Τέλος λοιπόν η σπέκουλα για κάποιους! Ο δράκος του παραμυθιού δεν υπάρχει στην πραγματικότητα…
Κι όμως, επί 6-7 μήνες ολόκληρος ο Δήμος Δελφών χόρεψε πάνω στο ρυθμό της παράνοιας και της συνωμοσιολογίας, που κάποιοι προσπάθησαν να εγκαταστήσουν ως κεντρικό εργαλείο για την πολιτική τους επιβίωση, εις βάρος των πραγματικών συμφερόντων του τόπου μας. Κρίμα!
Υ.Γ. Οφείλουμε να δηλώσουμε ότι η επίσκεψη των δύο γενικών γραμματέων (πρωτοβουλία του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας) υπήρξε ιδιαιτέρως ουσιαστική και παραγωγική, αφού θίχτηκαν ζητήματα μεγάλης αξίας για τις δύο ζώνες λιμένων του Δήμου μας (Ιτέας και Γαλαξιδίου) και δόθηκαν απαντήσεις σε σημαντικά ζητήματα, που απασχολούν τόσο τους θεσμικούς φορείς, όσο και τους επαγγελματίες. Επιβεβαιώθηκε ταυτόχρονα η εγκατεστημένη πλέον άριστη συνεργασία του Δήμου μας με το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας και το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, προς όφελος του τόπου μας.
Ιτέα, 17/11/2018
Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ιτέας και Δελφών
Λουκάς Αναγνωστόπουλος
  

Δήμος Δελφών
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών