Έχουν ξεφύγει οι ρομά στη Θήβα-Λήστεψαν οδηγό στο δρόμο, πετούσαν πέτρες και πυροβολούσαν

ρομα-θηβα
Λήστεψαν οδηγό στο δρόμο, πετούσαν πέτρες και πυροβολούσαν οι ρομά στο Πυρί
Έχουν ξεφύγει οι ρομά στο Πυρί που βγήκαν στο δρόμο και εκτός από τους οδηγούς πετροβολούσαν και τα περιπολικά των αστυνομικών, ενώ ταυτόχρονα μέσα από τον καταυλισμό ακούγονταν πυροβολισμοί.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το απόγευμα της Τετάρτης (24/10) η γέφυρα του Πυρίου στη Βοιωτία με πάνω από 20 άτομα ρομά να πετροβολούν αρχικά διερχόμενα αυτοκίνητα και στη συνέχεια τα περιπολικά της αστυνομίας.
Η ένταση ξεκίνησε από τις επιθέσεις που εξαπέλυσαν οι ρομά προερχόμενοι από τον παρακείμενο καταυλισμό, με πέτρες κι άλλα αντικείμενα, σε βάρος διερχόμενων οχημάτων.
Σε κάποιες περιπτώσεις υπήρξαν διαπληκτισμοί, οι περισσότεροι όμως οδηγοί εγκατέλειψαν έντρομοι το σημείο με υλικές ζημιές στα οχήματά τους. Σε μία περίπτωση όμως οι ρομά κατάφεραν να ακινητοποιήσουν αυτοκίνητο και να κατεβάσουν με τη βία τον οδηγό τον οποίο και λήστεψαν αφαιρώντας του το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr,από τον άτυχο άνδρα αφαίρεσαν το σημαντικό ποσό των 2.800 ευρώ.
Με την εμφάνιση της αστυνομίας, που ειδοποιήθηκε από τα προηγούμενα θύματά τους, ξεκίνησε πετροπόλεμος από τον οποίο προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δύο περιπολικά, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος αστυνομικός.
Το πλέον ανησυχητικό στην υπόθεση ήταν ότι την ίδια ώρα από τον καταυλισμό ακουγόντουσαν πυροβολισμοί προφανώς για να αποτρέψουν την είσοδο αστυνομικών στο γκέτο τους.
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σημείο (γέφυρα) έχει χρησιμοποιηθεί ως ενέδρα σε ανυποψίαστους οδηγούς, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχοτυν τραυματιστεί και άτομα πέρα από τις καταγεγραμμένες κλοπές και ληστείες!
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών