«Η αυτοδικία είναι αποδοκιμασία της δικαιοσύνης»!

mantouvalos petros
Σε μια (ίσως και δυο) θαρραλέες πολιτικά κινήσεις - που δείχνουν ότι σε ζητήματα αρχών δεν υπολογίζει το ενδεχόμενο πολιτικό κόστος – προέβη ο Πέτρος Μαντούβαλος.


Ο γνωστός δικηγόρος, πρώην βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Πειραιά, σε σχέση με τη ληστεία που κατέληξε με νεκρό τον Ζαχαρία Κωστόπουλο, αποδοκίμασε με αυστηρή γλώσσα εκείνους που τον χτυπούσαν, ενώ άνετα μπορούσαν να τον παραδώσουν στην Αστυνομία.
«Δύο απάνθρωπα ΚΤΗΝΗ χτυπούσαν με κλωτσιές τον δράση ληστείας Ζαχαρία Κωστόπουλο και είναι νεκρός ενώ μπορούσαν άνετα να τον παραδώσουν στην Αστυνομία
Όποιος και αν ήταν...
Ότι κι άν έκανε...
Η αυτοδικία είναι αποδοκιμασία της Δικαιοσύνης
Ν Τ Ρ Ο Π Η», είναι η ανάρτησή του.
Αλλά και στη συνέχεια, δεν δίστασε να αντιπαρατεθεί με στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος δημοσίως έδινε συγχαρητήρια (!) στους δράστες που αποφάσισαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, με μπουνιές και κλωτσιές, λέγοντας λανθασμένα ότι την χειροδικία για την εξουδετέρωση ενός εγκληματία δήθεν την προβλέπει ο νόμος.

Ο Πέτρος Μαντούβαλος, επιστρατεύοντας και την νομική του κατάρτιση, υπενθυμίζει ότι σε περίπτωση επ΄ αυτοφώρω τελουμένου πλημμελήματος ή κακουργήματος, ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα σύλληψης του δράστη.
Προσφεύγοντας όμως στις πολιτικές αρχές του, σημειώνει προς τους συνομιλητές του ότι είναι προφανές πως στην κατάσταση που βρισκόταν ο – νεκρός πια - επίδοξος ληστής, προφανώς έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών και παραπαίοντας, ακόμη και μια γιαγιά θα μπορούσε να τον εξουδετερώσει και να τον παραδώσει στην αστυνομία, χωρίς μπουνιές και κλωτσιές. Και διερωτάται τέλος ο Πέτρος Μαντούβαλος αν είναι δυνατόν να είναι αυτά τα στελέχη και αυτή η λογική με την οποία θα έλθει να κυβερνήσει η Νέα Δημοκρατία.

 https://portnet.gr/
 23 Σεπτεμβρίου 2018
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών