Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε Μακεδόνας αλλά τώρα δηλώνει ότι είναι Έλληνας και όχι Μακεδόνας! ΒΙΝΤΕΟ


Βαβέλ: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε Μακεδόνας αλλά τώρα δηλώνει ότι είναι Έλληνας και όχι Μακεδόνας!
Και όποιος καταλάβει, κατάλαβε. Από την αποκαλούμενη «Μακεδονική» έκδοση της γερμανικής υπηρεσίας Deutsche Welle ξεκίνησαν τα παρατράγουδα για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Λίγες μόνον ώρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας από τους κ.κ. Τσίπρα και Ζάεφ και πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι, η υπηρεσία φιλοξένησε δηλώσεις του βουλευτή Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σέλτσα σύμφωνα με τις οποίες ο Σέλτσας είναι ο... μοναδικός βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο που δηλώνει... «Μακεδόνας»!
Οι δηλώσεις μάλιστα του Σέλτσα στην DW έγιναν στην αποκαλούμενη «Μακεδονική» γλώσσα και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία επίλυσης του ονοματολογικού.
Μόλις δημοσιοποιήθηκαν οι δηλώσεις του κ. Σέλτσα, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανασκεύασε, υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις του μπορεί να έγιναν στη «Μακεδονική» την οποία γνωρίζει αλλά ο ίδιος είναι Έλληνας και δεν αισθάνεται «Μακεδόνας».
Δηλαδή με την λογική του εάν κάποιος είναι Έλληνας και κατάγεται από την Μακεδονία δεν μπορεί να αισθάνεται Μακεδόνας-Έλληνας ή μαϊμού «Μακεδόνας» Σκοπιανός;



17/06/2018 - 21:58
 http://www.pronews.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών