Κύριε Δήμαρχε αυτά τα παιδιά δεν αξίζουν μια παιδική χαρά;


ΠΑΙΔΙΑ
Τελικά το χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο επιφύλασσε μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη ή μάλλον μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη για το χωριό μας: στις δώδεκα (12) παιδικές χαρές που θα αναβαθμίσει ο Δήμος Δελφών, σε πόλεις και χωριά του Δήμου, δυστυχώς, απουσιάζει η Αγία Ευθυμία!!!

Πραγματικά δεν αντιλαμβανόμαστε με ποιο κριτήριο λαμβάνονται οι αποφάσεις στο Δήμο Δελφών. Η Αγία Ευθυμία είχε εδώ και χρόνια παιδική χαρά σε ένα θαυμάσιο οικόπεδο που δώρισε στην τότε Κοινότητα, εν ζωή, ο αείμνηστος Ευθύμιος Ν. Σταθόπουλος. Αυτόν τον χώρο είχε αναπλάσει στο παρελθόν ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών και αποτελούσε τόπο συνάντησης και παιχνιδιού για μικρά αλλά και για μεγαλύτερα παιδιά. Το ισχύον αυστηρό νομικό πλαίσιο οδήγησε, πριν λίγα χρόνια, σε «σφράγισμα» της παιδικής χαράς και σε εγκατάλειψη. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα διαπιστώσετε στις παρακάτω φωτογραφίες.
παιδικη 1παιδικη 2παιδικη 3παιδικη 4
Όμως, πιστεύαμε ότι, με το σχετικό πρόγραμμα που υπάρχει για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών, ο Δήμος Δελφών, έχοντας γνώση και του πλήθους των παιδιών της Αγίας Ευθυμίας, θα δρομολογούσε και την αναβάθμιση της παιδικής χαράς της Αγίας Ευθυμίας. Όμως, διαψευστήκαμε για ακόμη μια φορά. Τι κι αν αντέδρασε έντονα ο Πρόεδρος του χωριού μας Ανδρέας Σολτάτος αλλά και Δημοτικοί Σύμβουλοι, η απόφαση ελήφθη σύμφωνα με την εισήγηση από την οποία απουσίαζε η Αγία Ευθυμία.
Κύριε Δήμαρχε τα παιδιά της Αγίας Ευθυμίας δεν αξίζουν μια παιδική χαρά; Πέραν των άλλων, δεν αποτελεί και ασέβεια στη μνήμη του Ευθυμίου Σταθόπουλου αυτή η εγκατάλειψη της παιδικής χαράς που φέρει και το όνομά του; Σκεφτείτε το ξανά και λάβετε την σωστή απόφαση. Ποτέ δεν είναι αργά για να επανορθώσετε…

 


ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών