Άμφισσα: Απειλούν οι Ρομά: Θα καεί η Άμφισσα μετά την κηδεία της 13χρονης

Μυρίζει μπαρούτι η κατάσταση στην Άμφισσα μετά την δολοφονία της 13χρονης Ρομά (ΦΩΤΟ)
Ο θανάσιμος τραυματισμός της 13χρονης έχει ξεσηκώσει τους Ρομά της Άμφισσας και ετοιμάζονται για σκληρές κινητοποιήσεις.

Την ώρα που οι αστυνομικές έρευνες προσπαθούν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 34χρονο, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας μετέβη σε καταυλισμό Ρομά λίγο έξω από την Άμφισσα Φωκίδας, όπου πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό μίας 13χρονης, καθώς και τον τραυματισμό στον αστράγαλο ενός 35χρονου, οι Ρομά του καταυλισμού απειλούν πλέον "θεούς και δαίμονες" με το που ολοκληρωθεί η κηδεία της 13χρονης κοπέλας.
"
Ήδη τη νύχτα της Τρίτης προκάλεσαν φθορές σε κρεοπωλείο που διατηρεί ο 34χρονος, στην πόλη της Άμφισσας, ενώ έκαψαν και το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε μέχρι ενός σημείου.

Τραγωδία με πυροβολισμούς στην Άμφισσα: Έπεσε νεκρή μια 13χρονη-Φόβοι επεισοδίων


Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι τώρα αν είχε προηγηθεί κάποια διάρρηξη ή διαπληκτισμός μεταξύ του 34χρονου δράστη και κάποιων Ρομά  ,οι Ρομά διαψεύδουν ότι προηγήθηκε διάρρηξη- πάντως ο 34χρονος είχε διαφορές με τον 35χρονο τον οποίο και τελικά τραυμάτισε, μόνο που η δεύτερη βολή κατά πάσα πιθανότητα από λάθος,πέτυχε κάτω από το σαγόνι την 13χρονη που περνούσε εκείνη την στιγμή δίπλα από τον 35χρονο και σκοτώθηκε επιτόπου.
Στην περιοχή έχουν φτάσει ενισχύσεις από ολόκληρη την Στερεά Ελλάδα για την διατήρηση της τάξης και την αποτροπή τυχόν πράξεων αντεκδίκησης ή βεντέτας, μετά και τα νυχτερινά επεισόδια.

https://www.thepressroom.gr/
Ενημερώθηκε: 05/06/18 - 17:03
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών