Δήμος Δελφών : Εκ μέρους της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Δελφών και σχετικά με τη μεγάλη βλάβη στο αποχετευτικό σύστημα Ιτέας, σας ενημερώνουμε τα εξής:

Φωτογραφία του χρήστη Δήμος Δελφών.
Την Τετάρτη το βράδυ παρουσιάστηκε σημαντική βλάβη (σπάσιμο) στο κεντρικό αντλιοστάσιο του αποχετευτικού συστήματος της Ιτέας, στη λεωφόρο Ηρώων.
Το δίκτυο αποχέτευσης Ιτέας έχει κατασκευαστεί με αγωγό εκτόνωσης που οδηγεί στο λιμάνι της Ιτέας στο σημερινό καφέ Mostra. Όταν παρουσιάζεται βλάβη και το αντλιοστάσιο δε λειτουργεί ώστε να οδηγήσει τα λύματα στο βιολογικό καθαρισμό της πόλης, τότε αναγκαστικά τα λύματα εκτρέπονται από τον προαναφερόμενο αγωγό εκτόνωσης.
Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε η βλάβη και για περισσότερες από 36 ώρες εντατικά τα συνεργεία μας έδωσαν αγώνα για να αντιμετωπίσουν την πολύ μεγάλη βλάβη που παρουσιάστηκε, η οποία εν τέλει αποκαταστάθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι.
Οι αναφορές περί δήθεν οικολογικού εγκλήματος κλπ είναι τουλάχιστον υπερβολικές και σαφέστατα άδικες και παράλογες, αφού είναι προφανές ότι πράξαμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, ιδιαίτερα μάλιστα τη στιγμή που με πολύ γρήγορους ρυθμούς εκτελείται το έργο πλήρους αναβάθμισης της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων (ΒΙΟΚΑ) Ιτέας, που συμπεριλαμβάνει μάλιστα και τον πλήρη εκσυγχρονισμό του κεντρικού αντλιοστασίου στη λεωφόρο Ηρώων, έργο το οποίο ολοκληρώνεται πολύ σύντομα.

 19 Μαΐου στις 10:40 π.μ. ·
Δήμος Δελφών
https://www.facebook.com/dimosdelfon/posts/1677951208920641
 Δείτε τη ανακοίνωση και στο Facebook:
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών