Η Αντιδήμαρχος Δελφών Δημοτική Ενότητα Ιτέας : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Αποτέλεσμα εικόνας για Η Αντιδήμαρχος Δελφών  Δημοτική Ενότητα Ιτέας
Με την παρούσα επιστολή, θέλουμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, για την νίκη σας στον Τελικό Κυπέλλου, που έγινε την Τετάρτη 14-03-2018 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Άμφισσας, μεταξύ των ομάδων ΦΩΚΙΚΟΣ Α.Ε. – Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ.

Είναι μια ακόμα μεγάλη επιτυχία του «Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ», σε συνέχεια της περσινής επιτυχής πορείας της ομάδας, όπου η ομάδα βρέθηκε στην Γ’ Εθνική κατηγορία ,που μας γεμίζει όλους με χαρά και περηφάνεια.
Η κατάκτηση αυτή του κυπέλλου μας γεμίζει ελπίδα, χαρά αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν βασίζεται στο ήθος, στο αγωνιστικό πνεύμα, στη σκληρή δουλειά και στη δύναμη ψυχής που εσείς διαθέτετε.
Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση, σε όλο το επιτελείο του σωματείου, αλλά και στους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας σε όλη της την πορεία.
Η Δημοτική Ενότητα Ιτέας και ευρύτερα ο Δήμος Δελφών θα συνεχίζει να στέκεται δίπλα σας και να υποστηρίζει όλες σας τις προσπάθειες.
Ευχόμαστε, η συνέχεια της πορείας του «Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ», να μας επιφυλάσσει περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες, προς όφελος, του ποδοσφαίρου, της πόλης μας και του Δήμου Δελφών .
Καλή συνέχεια στο έργο σας, με δύναμη, υγεία και με νέες επιτυχίες.

Με εκτίμηση,
Η Αντιδήμαρχος Δελφών
Δημοτική Ενότητα Ιτέας


Τριανταφυλλιά Πιλάλα- Τσακίρη

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών