ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ : «Άι στο διάολο»!

η εικόνα προφίλ του ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ
Τάδε έφη Τασία Χριστοδουλοπούλου. Η αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων επί ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. Και πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών. Πάλι επί ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. Γνωστή για την αμετροέπειά της. Αυτή που καλούσε τους πρόσφυγες και μετανάστες να λιαστούν στο Σύνταγμα και στην Ομόνοια.

Όσοι την ξέρουμε, δεν νιώθουμε καθόλου έκπληξη. Δεν απολάμβανε ποτέ αξιοπιστίας και κύρους στην νομική οικογένεια. Ανήκε σε ένα περίεργο περιθώριο. Την έφερε, όμως, το κύμα στην εξουσία των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. Και, γι’ αυτό, απολαμβάνει όλη τη δημοσιότητα. Και όλη την αρνητική δόξα.
Χθες το πρωί ξεκίνησε η μητέρα των κοινοβουλευτικών μαχών των τελευταίων δεκαετιών. Και προήδρευε η γνωστή σε όλους μας «Τασούλα». Με ξεχωριστή απρέπεια απευθύνθηκε σε ένα βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και τον διαολόστειλε.
Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι αυτό αποτελεί απλώς μια μικρή παρεκτροπή. Δε συμφωνών. Και εξηγώ αυτή τη θέση μου. Η «Τασία» αποτελεί την γνήσια και αντιπροσωπευτική έκφραση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.ΕΛ. Περιφρονούν θεσμούς και πρόσωπα. Περιφρονούν διαδικασίες και κανόνες. Περιφρονούν διαδικασίες και κανόνες. Περιφρονούν όλους όσους βρίσκονται απέναντί τους.
Αυτή η περιφρόνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. και η απαξιωτική τους συμπεριφορά έναντι οποιουδήποτε δεν είναι μαζί τους, αποδείχτηκε και επιβεβαιώθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.
Ξεφτιλίστηκαν όλοι τους. Από τον γραφικό πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο μέχρι των πρωθυπουργό τους. Χθες όλοι τους χωρίς εξαίρεση.
Στήριξαν τους κουκουλοφόρους. Ο Αλέξης Τσίπρας τους ονόμασε ακόμα και ήρωες.
Στήριξαν και την εισαγγελέα διαφθοράς. Αυτή που προφανώς παραβίασε το δικαστικό καθήκον. Δεν υπήρχε ενέργεια και δικονομική πρωτοβουλία στην οποία να μην υπέπεσε σε τραγικά λάθη. Τα κίνητρά της θα αποδειχθούν στο μέλλον.
Στήριξαν και τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου που ήθελε να φορέσει τη δικονομική κουκούλα στους τρεις άθλιους μάρτυρες, αφού είχαν οι τελευταίοι διαπράξει όλα τα ανοσιουργήματα.
Στήριξαν και το γνωστό Παπαγγελόπουλο. Αυτόν τον αληθινά ηθικό αυτουργό της υπόθεσης.
Στήριξαν και τον Σταύρο Κοντονή. Που επικαλέστηκε την Αριστερά για να νομιμοποιήσει τις κουκούλες.
Στήριξαν και τον Μπαξεβάνη του «Ντοκουμέντο». Θέλανε έτσι να επιβραβεύσουν τις προφητικές τους ικανότητες για τις μελλοντικές ενέργειες των δικαστών, που ούτε οι ίδιοι μπορούσαν να σχεδιάσουν. Είναι έτοιμοι, οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ., να στηρίξουν κάθε πρωτοβουλία, κάθε ενέργεια που πλήττει ευθέως το κράτος δικαίου. Την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και, τελικώς, τη Δημοκρατία.


Νέα Κρήτη, Άποψη, Πέμπτη 22.02.2018
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών