ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ : Ο κουτσαβάκης και οι λοιπές ανανδρίες

η εικόνα προφίλ του ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ
Η εικόνα του υπουργού Παιδείας δείχνει έναν άνθρωπο ηλικιωμένο με όλα τα χαρίσματα της μεγάλης ηλικίας. Που δεν το έχουν όλοι. Σοφία και επιείκεια. Η εικόνα, όμως, είναι απατηλή. Ο άνθρωπος δεν έχει παιδεία. Είναι απλώς ένα κουτσαβάκι της εξουσίας. Που απευθύνεται στους πρυτάνεις, που είναι όλοι τους αιρετοί από τους ομολόγους τους, με ένα μείγμα προσβλητικών συστάσεων και υπονοουμένων για την ηθική τους ακεραιότητα. Σαν να είναι οι πρυτάνεις υπήκοοί του.

Ο κ. «υπουργός» ζήτησε από τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας να διαβάσει ενώπιων των φοιτητών του ένα αυτοεξευτελιστικό κείμενο. Ανάμεσα στα άλλα ο κ. «υπουργός» απαιτεί από τον πρύτανη του Πανεπιστημίου να δηλώσει δημόσια «δε θα ζητήσω από τους φοιτητές μου να διαβάζουν τα κείμενά μου επειδή είμαι αρλουμπολόγος».
Ο υπουργός Γαβρόγλου δεν είναι ο μόνος «υπουργός» που συμπεριφέρεται ως κουτσαβάκι παλιάς κοπής. Υπάρχουν και άλλοι στη σειρά «υπουργοί» του Αλέξη. Κοντά του είναι και ο Καμμένος. Ο «υπουργός» που προέτρεπε τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να σταθούν στα τέσσερα. Ή μάλλον να καθίσουν στα τέσσερα. Τώρα έχει μπλέξει, βέβαια. Και δεν θα ξεμπλέξει.
Έμπλεξε με τα εξοπλιστικά. Και με τους μεσάζοντες. Να ‘στε βέβαιοι. Όποτε και αν γίνουν οι επόμενες εκλογές, η πρώτη εξεταστική επιτροπή που θα συγκροτηθεί θα είναι εκείνη με επίκεντρο τις ποικίλες δραστηριότητες του Πάνου Καμμένου. Του «υπουργού». Ευτυχώς που από αλαζονεία και άγνοια δε δημιουργούν δεδικασμένα με τις διάφορες αρνήσεις τους να συσταθούν εξεταστικές επιτροπές. Κοντά στα δύο προηγούμενα κουτσαβάκια τρέχει καταϊδρωμένος ο «υπουργός» Πολάκης. Για να δείτε πόσο κρατά το αντριλίκι του με τις επιθέσεις κατά δημοσιογράφων που θα τους έβαζε τρία μέτρα κάτω από τη γη, δείτε πως συμπεριφέρεται μπροστά στο χρήμα.
Στην χθεσινή εκδήλωση του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», όπου ανακοινώθηκαν χορηγίες από το γνωστό ίδρυμα σε έργα υγείας, ήταν άλλος άνθρωπος. Στα λόγια και στη συμπεριφορά του.
Αλήθεια τι είναι και ο Αλέξης ως πρωθυπουργός; Δεν έχει επιδείξει ούτε μια πράξη γενναιότητας. Ποτέ δεν ανέλαβε την ευθύνη των πράξεών του που οδήγησαν σε τραγωδίες και εγκλήματα. Νομίζει και ισχυρίζεται ότι με τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 ο λαός του έδωσε συγχωροχάρτι για τον εγκληματικό τυχοδιωκτισμό του ίδιου και της παρέας του.
Παραβιάζει ένα μεγάλο κανόνα της μεταπολίτευσης. Χτυπάμε τους αντιπάλους μας. Ποτέ όμως τα παιδιά τους και τις γυναίκες τους.
Νέα Κρήτη, Άποψη, Παρασκευή 10.11.17


ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών