Σε δύσκολη θέση η Δούρου Πόλεμος ευθυνών μέσα στις λάσπες

 https://thecaller.gr/wp-content/uploads/2017/11/tsipras_dourou_mandra1711-400x240.jpg
Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση φαίνεται πως έχει περιέλθει η Ρένα Δούρου, ιδιαίτερα μετά τα χθεσινά έκτροπα στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Γράφει ο Αιμίλιος Περδικάρης
Η περιφερειάρχης Αττικής εξακολουθεί να αρνείται τις ευθύνες για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα και επιλέγει την τακτική της αντεπίθεσης, καταλογίζοντας δόλο τόσο στη ΝΔ όσο και στα Μέσα Ενημέρωσης για την κριτική που της άσκησαν.
Παρά την κάλυψη που της παρείχε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή, κατά την ομιλία του για το κοινωνικό μέρισμα, η κυρία Δούρου αισθάνεται έντονη την πίεση από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, πληρώνοντας προφανώς και τις εύθραυστες εσωκομματικές ισορροπίες. Επιπλέον, φαίνεται πως είναι εκτεθειμένη στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Τα στοιχεία καταδεικνύουν πως οι συσκέψεις για την αντιπλημμυρική προστασία έγιναν με μεγάλη καθυστέρηση, μόλις λίγες ημέρες πριν από την καταστροφή στη Δυτική Αττική, ενώ τα αντιπλημμυρικά έργα που θα έπρεπε να προχωρήσει η Περιφέρεια καθυστέρησαν ή ματαιώθηκαν. Ενδεικτικές είναι οι καταγγελίες που διατύπωσε η δήμαρχος Μάνδρας για μελέτες που βρίσκονται στα συρτάρια της Περιφέρειας από το 2015, μολονότι η περιφερειάρχης το αρνείται και καταλογίζει πολιτικές σκοπιμότητες στη δήμαρχο.
Σαφείς ευθύνες στην κυρία Δούρου επέρριψε και ο προκάτοχός της στην Περιφέρεια Αττικής, Γιάννης Σγουρός, δηλώνοντας μάλιστα στο "Θέμα FM" πως εκείνος στη θέση της θα είχε ήδη παραιτηθεί. Πρόσθεσε ότι η Δικαιοσύνη είναι εκείνη που θα αποφανθεί επί των πιθανών ευθυνών της Περιφέρειας και πως ο ίδιος, όταν παρέδωσε καθήκοντα, είχε αφήσει πίσω του συγκεκριμένο πλάνο έργων και μεγάλο αποθεματικό.

 https://thecaller.gr/
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών