Μανωλιουδάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Στην τελική ευθεία οι συζητήσεις Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου»

 http://www.pagenews.gr/img/jun2017/1498294046952_alafouzos_trakis_giannakopoulos-W250.png
 Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι έτοιμος για μπάσιμο στον Παναθηναϊκό, αφού όπως αποκάλυψε ο Κ. Μανωλιουδάκης στον ΣΠΟΡ FM, μιλάει εδώ και τρεις μήνες με τον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ.

Σε πλήρη εξέλιξη φαίνεται πως είναι το μπάσιμο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τις συζητήσεις για την είσοδο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ στο ποδοσφαιρικό τμήμα να βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Μανωλιουδάκης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Αλαφούζος, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον Παναθηναϊκό εδώ και τρεις μήνες, δηλαδή από τις αρχές Ιουνίου, όταν ο Γιαννακόπουλος είχε εκφράσει το όραμα του για το «PAO Foundation».

Επί της ουσίας, μπορεί να έγινε γνωστή τα ξημερώματα της Δευτέρας η πρόθεση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ για εμπλοκή στα του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά οι ζυμώσεις και οι επαφές έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Οι συζητήσεις δεν είναι σε πρώιμο στάδιο, αλλά αρκετά προχωρημένες, αφού έχει γίνει ήδη έλεγχος των οικονομικών στοιχείων από την πλευρά Γιαννακόπουλου.

Η πλευρά Γιαννακόπουλου, που θέλει να θέσει σε εφαρμογή το όραμα του «PAO Foundation» έκανε φύλο και φτερό τα βιβλία της εταιρίας και αναμένονται άμεσα εξελίξεις με την είσοδο της οικογένειας Γιαννακόπουλου στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πάντως, είναι δεδομένο πως μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία συμφωνία.

Σίγουρα, το «σύντομα» που αναφέρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ανάρτηση του στο instagram αποτελεί προπομπό εξελίξεων και μένει να δούμε πως ακρβώς και με ποιον τρόπο θα δρομολογηθεί το πλάνο του και τι αυτό περιλαμβάνει, με «συμπαίκτες» αλλά και το όραμα του για την Παναθηναϊκή Πολιτεία στο ΟΑΚΑ.

 http://www.pagenews.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών