Η ΙΤΕΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ Η “ΜΑΧΗ” ΤΗΣ ΑΦΙΣΑΣ - ΦΩΤΟ

 Σχετική εικόνα
Καλά κρατεί η μάχη της διαφημιστικής αφίσας για τη σημερινή εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Μαρίνα Τουριστικών σκαφών στην Ιτέα. Οι αφίσες ξηλώθηκαν από την Άμφισσα διότι δεν είναι  ο σωστός τρόπος διαφήμισης.


Λόγια Δήμαρχου: “ Άποψή μας δε είναι ότι ο συγκεκριμένος τρόπος διαφήμισης είναι παρωχημένος και μπορεί (σε ότι αφορά τους δημόσιους χώρους) να λειτουργεί μόνο σε περιορισμένα σημεία που έχουμε δημιουργήσει και μπορούμε να αυξήσουμε ανά δημοτική ενότητα. Σας καλούμε δε να συμβάλλετε στο συγκεκριμένο διάλογο με τις προτάσεις σας.”
Συμφωνούμε απόλυτα! Αλλά ας δούμε χθες (10 Αύγουστου) στην Ιτέα τι επικρατούσε στον κεντρικό δρόμο, την Μεταμορφώσεως και ώρα 08:00 μμ.

Φωτογραφία του χρήστη Καρτερία Ιτέα.
Κάλαθος απορριμμάτων στη Μεταμορφώσεως 
και Παραλιακής Λεοφωρου.

Φωτογραφία του χρήστη Καρτερία Ιτέα.
Κάδος απορριμμάτων Μεταμορφώσεως και Καποδιστρίου.

Να σημειώσουμε πως στα σημεία αυτά υπάρχουν τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ένα ξενοδοχείο που είναι πλήρες! Επίσης χθες στο λιμάνι είχε δέσει κρουαζιερόπλοιο.

Φωτογραφία του χρήστη Καρτερία Ιτέα.
Διαφημιστική αφίσα για εκδήλωση της 2ας Αυγούστου! Μεταμορφώσεως και Ηλία Τρίγκα. Απέναντι από το σπίτι της Αντιδημάρχου Ιτέας!

Είμαστε συνηθισμένοι αλλά και αγανακτισμένοι με αυτές τις εικόνες στην Ιτέα. Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές αλλά μερικοί από ότι φαίνεται δεν ασχολούνται ή δεν θέλουν να ασχοληθούν!

Δύο μέτρα και δυο σταθμά! Οι αφίσες παράνομες τα σκουπίδια νόμιμα κε Δήμαρχε;
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!

 ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών