ΙΤΕΑ…Για απόπειρα ληστείας συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι δύο αθίγγανοι, ο ένας εκ των οποίων ανήλικος.


Θύμα, συμπολίτισσα μας το σπίτι της οποίας είχαν βάλει στόχο οι νεαροί κακοποιοί.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διωκτικών αρχών, η περιοχή των σούπερ μάρκετ που βρίθει αυτών των ανθρώπων αποτελεί και το αρχηγείο λήψης αποφάσεων για διαρρήξεις, μιας και είναι εύκολη η παρακολούθηση των υποψήφιων θυμάτων που μεταφέρουν τα ψώνια στα σπίτια τους.

Η είδηση αυτή θα μπορούσε να περάσει στα «ψιλά γράμματα» , επειδή η παραβατικότητα αυτής της κατηγορίας ανθρώπων είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα.

Όμως , ο καθημερινός κατακλυσμός της πόλης από τέτοια άτομα είναι πρωτοφανής με αυξητικές μάλιστα τάσεις. Οι καταγγελίες πολιτών αλλά και επιχειρηματιών του κλάδου του τουρισμού είναι πολύ συχνές. Έχουν καταγγελθεί οι παράνομες εγκαταστάσεις στις παρυφές της πόλης , που κάποτε ήταν αδιανόητο να υπάρχουν πόσο δε μάλλον την σημερινή εποχή που η πόλη επιδιώκει την τουριστική της προβολή.

Πέραν αυτού , πρέπει να σχολιασθεί το γεγονός ότι η ενοχλητική επαιτεία επεκτείνεται στην ζώνη του λιμανιού της πόλης και μάλιστα αυξάνεται τις ημέρες που προσεγγίζουν πλοία το μώλο . Εικόνα ανεπίτρεπτη να βλέπει ο τουρίστας ένα «τσούρμο» ξυπόλυτων παιδιών να τρέχει καταπάνω του με τις παλάμες τους προτεταμένες …

Επίσης , ο χώρος της μαρίνας γίνεται καθημερινά ορμητήριο για τις πάσης φύσεως παραβατικές πράξεις αθιγγάνων , με τις γνωστές συνέπειες.

Με την χαλαρότητα της σημερινής αστυνόμευσης, αλλά και την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής. αναπολεί κανείς  παλιότερες εποχές που πραγματικά η τουριστική αστυνομία έκανε άψογα την δουλειά της και οι αθίγγανοι περιορίζονταν στα «παραπήγματα» την εποχή του παζαριού της Κίρρας και μόνον..

σ.σ. Τις φωτογραφίες μας την έστειλε αναγνώστης πριν λίγες ημέρες, όταν αθίγγανοι προσπάθησαν στο κεντρικότερο σημείο της πόλης μας να πουλήσουν την πραμάτεια τους  και ώρα 22:00.  Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών