Τραγωδία στην Κρήτη: Πατέρας σκότωσε το γιο του επειδή τον πέρασε για διαρρήκτη

 Τραγωδία στην Κρήτη: Πατέρας σκότωσε το γιο του επειδή τον πέρασε για διαρρήκτη
Mία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στην Κρήτη. Σύμφωνα με τα τοπικά sites flashnews.gr και ekriti.gr, ένας 55χρονος άντρας πήγε να επισκεφτεί τον 86χρονο πατέρα του στο χωριουδάκι των Αγίων Θεοδώρων, δίπλα στην Παλαιοχώρα Χανίων.

Μόλις ο πατέρας συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, ταμπουρώθηκε στο σπίτι και δεν επέτρεπε σε κανέναν να πλησιάσει- Το περιστατικό έληξε με επέμβαση της αστυνομίας
 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και επειδή ο ηλικιωμένος δεν άνοιγε την πόρτα, ο γιος του προσπάθησε να μπει στο σπίτι παραβιάζοντας ένα παράθυρο. Ο 85χρονος μόλις αντιλήφθηκε πως κάποιος έμπαινε από το παράθυρο, πήρε ένα όπλο και τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Μόλις πλησίασε και συνειδητοποίησε πως πρόκειται για τον ίδιο του τον γιο, ταμπουρώθηκε στο σπίτι, αρνούμενος να παραδοθεί σε αστυνομικούς από το Τμήμα Παλαιόχωρας που έφτασαν στο σημείο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Στο σημείο μετέβησαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, ενώ κλήθηκαν διαπραγματευτές και το Τμήμα Ειδικών Αποστολών, με τους αστυνομικούς να κάνουν έφοδο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής και να δίνουν τέλος στο περιστατικό. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων σε κακή ψυχολογική κατάσταση, όπου παραμένει φρουρούμενος και αργότερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
 Πηγή: Flashnews.gr, ekriti.gr
 Πηγή: www.lifo.gr
  9.7.2017
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών