Άνδρας πυροβολούσε από το μπαλκόνι και τραυμάτισε τέσσερα παιδιά

 
Τέσσερις μαθητές Λυκείου τραυμάτισε o άνδρας που λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα βγήκε σε έξαλλη κατάσταση στο μπαλκόνι του σπιτιού του και πυροβόλησε εναντίον τους με αεροβόλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα παιδιά είναι μαθητές φροντιστηρίου που βρίσκεται κάτω από το διαμέρισμα του άνδρα, επί της οδού  Ελευθερίου Βενιζέλου 108 στη Νέα Σμύρνη.
Τα παιδιά έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι περίοικοι, έντρομοι, έσπευσαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Μετά από λίγα λεπτά, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έφτασαν επί τόπου, μπήκαν στο διαμέρισμα και κατάφεραν να αφοπλίσουν τον άνδρα που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση για άγνωστο λόγο. Αυτή την ώρα έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης και ερευνάται τί τον ώθησε στην πράξη του.
Οι γιατροί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στα παιδιά τα οποία είχαν ελαφριές εκδορές και τα άφησαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους για να ηρεμήσουν από το σοκαριστικό περιστατικό.
Ο "πιστολέρο" συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ της Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι βετεράνος του πολέμου στην Συρία ενώ ο πατέρας του ήταν διευθυντής του συριακού πρακτορείου ειδήσεων στην Αθήνα.
Ο "πιστολέρο",σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήγε φαντάρος στην Ελλάδα και μετά πήγε και πολέμησε στην Συρία με τους κυβερνητικούς. Ο ίδιος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα για αυτό ο πατέρας του συνεννοείται με την αστυνομία.


19:35
05/05/2017
http://www.pronews.gr/
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών