«Επιδημία» η κλοπή ιατρικών μηχανημάτων από νοσοκομεία -Τρίτο χτύπημα, αυτή τη φορά στη Λαμία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI

Μετά τον «Άγιο Σάββα» και το νοσοκομείο του Βόλου, σειρά είχε το ΓΝ Λαμίας, από το οποίο έκλεψαν τη νύχτα μηχανήματα, από το βρογχοσκοπικό και από το γαστρεντερολογικό-ενδοσκοπικό εργαστήριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα μηχανήματα βρίσκονταν στα ειδικά εργαστήρια στον 4ο όροφο του ιδρύματος και φυσικά ήταν κλειδωμένα.
Κανείς δεν κατάλαβε πώς τα μηχανήματα έκαναν φτερά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει εσωτερικό ασανσέρ το οποίο φαίνεται πως γνώριζαν οι δράστες.
Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τον αριθμό των μηχανημάτων που πήραν και την αξία τους.
Ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν κλέψει τέσσερα διαγνωστικά μηχανήματα, δυο βρογχοσκόπια και δυο κολονοσκόπια, αξίας περίπου 100.000€.
Στο νοσοκομείο όπως είναι φυσικό επικρατεί αναστάτωση και η διοίκηση ενημέρωσε την αστυνομία.
Όλα δείχνουν για σπείρα που κλέβει μηχανήματα από νοσοκομεία και τα βγάζει σε γειτονική χώρα (Αλβανία - Βουλγαρία) και το μόνο βέβαιο είναι ότι οι δράστες έχουν ενημέρωση από άτομο που εργαζόταν για λογαριασμό κάποιας προμηθεύτριας εταιρείας στα νοσοκομεία, αφού από τον τρόπο δράσης μέχρι τώρα φαίνεται ότι οι «ποντικοί» των νοσοκομείων είναι πλήρως κατατοπισμένοι, από κάποιον που έχει επισκεφτεί το χώρους αυτούς και φυσικά γνωρίζει και τα διαγνωστικά μηχανήματα.
Πηγή: lamiareport.gr

Πηγή:  iefimerida.gr
 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών