Πονοκέφαλος για την ΕΛ.ΑΣ. αδίστακτη συμμορία ανηλίκων

 Πονοκέφαλος για την ΕΛ.ΑΣ. αδίστακτη συμμορία ανηλίκων
Του Χρήστου Μαζάνη
Πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει στην ΕΛ.ΑΣ. ομάδες ανηλίκων οι οποίες δρουν κλέβοντας και λεηλατώντας περιουσίες πολιτών σε κοντινό νομό της Αττικής.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr,η συγκεκριμένη συμμορία αποτελείται από 13χρονα και 14χρονα παιδιά τα οποία μάλιστα πηγαίνουν σχολείο.

Αυτό που προβληματίζει τους αξιωματικούς της Ασφάλειας της τοπικής κοινωνίας είναι το γεγονός πως οι συγκεκριμένοι ανήλικοι δράστες προκειμένου να μην αφήσουν αποτυπώματα στις επιχειρήσεις αλλά και στα σπίτια που «χτυπούν», προκαλούν φθορές.

Συγκεκριμένα σπάνε ότι βρουν μπροστά τους, καίνε αντικείμενα ενώ παράλληλα αφήνουν τις βρύσες ανοιχτές προκειμένου να πλημμυρίσει ο χώρος.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το zougla.gr, η ανήλικη συμμορία έχει καταγραφεί σε βίντεο πριν από λίγες ημέρες στην προσπάθειά της να διαρρήξει μεγάλη επιχείρηση εστίασης. Παρόλο που έσπασαν τις κάμερες, δεν τις βρήκαν όλες με αποτέλεσμα να καταγραφούν τα πρόσωπά τους.

Το υλικό αυτό τώρα πρόκειται να δοθεί στην ΕΛ.ΑΣ..

Αξιωματικοί πάντως που γνωρίζουν την υπόθεση αναρωτιούνται για το πώς είναι δυνατόν μαθητές σε μια τόσο κλειστή κοινωνία να λεηλατούν και να κλέβουν περιουσίες χωρίς κανέναν δισταγμό.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις από την πλευρά των Αρχών.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017, 15:48
 http://www.zougla.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών