Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

                     
                                                                         
Γεώργιος Δρακάκης
Δημοτικός Σύμβουλος
Απολλώνειο Φως – Καθαρή Λύση
ΑΜΦΙΣΣΑ : 24/05/2017
Καταγγέλω τον Δήμαρχο Δελφών Κον Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο  για τον εμπαιγμό της τοπικής κοινωνίας και την πλήρη και κατάφωρη απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την ίδρυση Λιμενικού ταμείου Δήμου Δελφών .
Μαζί με τους συνεργάτες του Κα Λ. Πιλάλα Τσακίρη Αντιδήμαρχο Ιτέας , Κον Τσονάκα Αθ. Αντιδήμαρχο Γαλαξειδίου, Κα Καραδήμα Αικ. Πρόεδρο Λιμενικού ταμείου Γαλαξειδίου απέκρυπταν επιμελώς όλη την σχετική αλληλογραφία με τα Υπουργεία Εσωτερικών ΚΑΙ Ναυτιλίας  στα πλαίσια εργασιών - γνωμοδότησης του Δημοτικού Συμβουλίου περί σύστασης Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου . Απέκρυπταν τα έγγραφα συστηματικά  ακόμα και από το πρόσφατο Συμβούλιο της 22/05/2017 όπου το κυρίαρχο θέμα ήταν η γνωμοδότηση περί δημοτικών λιμενικών ταμείων. Η συγκεκριμένη αλληλογραφία είχε ξεκινήσει από τον Σεπτ.  2016 με αίτηση του Δημάρχου προς το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ με σκοπό να μας Υποδειχθεί η διαδικασία δημιουργίας ενός ενιαίου δημοτικού λιμενικού ταμείου δήμου Δελφών με έδρα την Ιτέα . Στην συνέχεια αφού έλαβε τις σαφείς θετικές απαντήσεις – υποδείξεις των αρμόδιων Υπουργείων για τον τρόπο ΥΛΟΠΟΊΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΤΉΜΑΤΟΣ το Υπουργείο εσωτερικών ζήτησε όπως το Δημοτικό Συμβούλιο γνωμοδοτήσει περί της ΠΡΟΚΈΙΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ  διαδικασίας η οποία ήταν η  μεταφορά αρμοδιοτήτων του Λιμενικού Φωκίδας στο ήδη υπάρχον Γαλαξειδίου ούτως ώστε να εκδοθεί το σχετικό Προεδρικό διάταγμα και να τελεσφορήσει επιτέλους η διακηρυγμένη θέση του Δήμου Δελφών που είναι το ενιαίο Δημοτικό Λιμενικό ταμείο Δήμου Δελφών .Δυστυχώς η δημοτική αρχή στο ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ τις 22/05/2017 αντί να συμπορευτεί με τις εισηγήσεις – προτροπές των υπουργείων και να δοθεί ένα τέλος  στο θέμα «Ίδρυσης ενιαίου δημοτικού λιμενικού ταμείου « Δέσμια τοπικισμών που η ίδια δημιούργησε δια της ατολμίας και απραξίας της ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΣΕΙΣ παραπλανεί - ψεύδεται και φυσικά αποκρύπτει όλη την αλληλογραφία σύμφωνα με την οποία μας υποδεικνύεται να γνωμοδοτήσουμε περί ενός ενιαίου δημοτικού λιμενικού ταμείου με την μεταφορά αρμοδιοτήτων του λιμενικού Φωκίδας στο ήδη υπάρχον  εν λειτουργία δημοτικό λιμενικό Γαλαξειδίου με σκοπό φυσικά την δημιουργία του ενιαίου δημοτικού λιμενικού δήμου Δελφών . Αντ αυτού γράφοντας στα «παλαιότερα των υποδημάτων τους» την νομοθεσία  που είναι σαφέστατη και προβλέπει  ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ γράφοντας στα «παλαιότερα των υποδημάτων τους « τις εισηγήσεις των Υπουργείων κλπ αρχίζουν ένα θέατρο του παραλόγου και εισηγούνται την δημιουργία ΔΥΟ (2)  λιμενικών ταμείων δηλαδή την διατήρηση του υπάρχοντος Γαλαξειδίου σύν ένα νέο που θα περιλαμβάνει μόνον την ζώνη  Ιτέας  και όλα αυτά χάριν της μικροπολιτικής και του λαϊκισμού. Επί 5 ώρες ταλαιπωρούσαν το Συμβούλιο με «παραμύθια και πράσινα άλογα»  ασκώντας  χειρίστου είδους μικροπολιτική και λαϊκισμό με πρωταγωνιστή  φυσικά τον Δήμαρχο  ΕΠΙΔΌΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΣΎΣΤΟΛΑ ΨΕΎΔΗ ΚΑΙ Παραπληροφόρηση εμπαίζοντας όλους τους  πολίτες και πρώην αυτοδιοικητικούς που παρευρίσκονταν στην συνεδρίαση !
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ να θεωρεί εαυτόν θύμα  μιας άδικης πολεμικής !
Στον βωμό του λαϊκισμού της μικροπολιτικής και του παραταξιακού συμφέροντος  δεν διστάζουν να παραπλανούν  να νοθεύουν να παρανομούν να εμπαίζουν να απαξιώνουν το δημοτικό συμβούλιο να διχάζουν και να βλάπτουν την τοπική κοινωνία !
Και επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια !!!Έτσι και ο λαϊκισμός δεν μπορεί να ξεγελάσει για πολύ τον κόσμο !
Τά έγγραφα που ακολουθούν είναι τα έγγραφα που απέκρυπταν επιμελώς και τα οποία παρέλαβα  μία ημέρα πριν το Δημοτικό συμβούλιο της 22/05/2017 κατόπιν επαφών μου με το Υπουργείο εσωτερικών και τα οποία έγγραφα ομιλούν από μόνα τους  ! Και για να γίνει κατανοητό το θέμα πρώτα απ όλα δημοσιεύω ΔΎΟ (2) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (Απόσπασμα)  από τις δύο παράνομες γνωμοδοτήσεις  του τελευταίου ΔΣ για την δημιουργία δύο λιμενικών ταμείων και στην συνέχεια ακολουθεί η αλληλογραφία με τα Υπουργεία .
Καμαρώστε τους Πολιτικάντηδες άλλων εποχών και  Αυτοδιοικητικούς Μαυρογιαλούρους  που διοικούν  τον τόπο !!!

 
 















ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών