Κουκουλοφόρος χτύπησε βοσκό και του έκλεψε το δαχτυλίδι αλλά όχι χρήματα

 
Στο Αστυνομικό Τμήμα του Αιτωλικού στην Αιτωλοακαρνανία εμφανίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 69χρονος κάτοικος του Αγγελοκάστρου, του δήμου Αγρινίου, για να καταγγείλει ληστεία σε βάρος του.

Όπως ανέφερε ο 69χρονος, το πρωί και ενώ ο ίδιος βρίσκονταν σε μια αγροτική περιοχή έβοσκε τα ζώα του, άτομο με αδιάβροχο και κουκούλα, του επιτέθηκε και αφού τον χτύπησε και τον έριξε στο έδαφος, του αφαίρεσε ένα χρυσό δακτυλίδι που φορούσε και εξαφανίστηκε.
Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση, μιας και αξίζει να σημειωθεί πως ο 69χρονος είχε πάνω του χρήματα αλλά και κινητό τηλέφωνο που ο φερόμενος ως δράστης, δεν του τα έκλεψε.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστου  δράστη, ο οποίος χθες το πρωί, στο Αγγελόκαστρο, σύμφωνα με καταγγελία 67χρονου ημεδαπού, τον πλησίασε μέσα σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την άσκηση σωματικής βίας του αφαίρεσε μια χρυσή αλυσίδα και ένα χρυσό δαχτυλίδι συνολικής αξίας  (500) ευρώ.

12:14
12/12/2016
 http://www.pronews.gr/
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών