ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ... Σεμινάριο με θέμα: ¨Διάσωση στη θάλασσα

 http://assets.philenews.com/data/2014/11/04/nekroi-dyo-vretanoi-meta-apo-diasosi-sti-thalassa.jpg
Η Ομάδα «Επείγουσας Ιατρικής της Φωκίδας», πιστή στο ετήσιο ραντεβού της, διοργανώνει το 4ο Σεμινάριο Επείγουσας Ιατρικής με θέμα: ¨Διάσωση στη θάλασσα» στις 25 Νοεμβρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Δελφών στην Άμφισσα.
Η επιλογή του φετινού θέματος του Σεμιναρίου είναι προφανής. Η Φωκίδα, με την εκτεταμένη
ακτογραμμή της, αποτελεί κάθε χρόνο (και όχι μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες) πόλο έλξης για χιλιάδες παραθεριστές που απολαμβάνουν τη κολύμβηση στη θάλασσα. Ταυτόχρονα όμως αναπτύσσονται και πολλές αθλητικές δραστηριότητες που έχουν σχέση με το νερό όπως κολυμβητικοί αγώνες, αγώνες υδατοσφαίρισης (ελληνικοί και διεθνείς), ιστιοπλοϊκοί αγώνες, καταδύσεις κ.λ.π. Οι δραστηριότητες όμως αυτές συνοδεύονται μερικές φορές με ατυχή γεγονότα (ατυχήματα, παθολογικά προβλήματα κ.λ.π) τα οποία απαιτούν επείγουσα προνοσοκομειακή ή και νοσοκομειακή αντιμετώπιση. Σκοπός λοιπόν του Σεμιναρίου είναι η ανάλυση των ιδιαιτεροτήτων και των δυσκολιών που παρουσιάζονται στην αντιμετώπιση αυτών των ασθενών.
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όσους εμπλέκονται με την επείγουσα ιατρική (ιατρούς, νοσηλευτές , διασώστες κ.λ.π.) αλλά και σε όσους ασχολούνται με δραστηριότητες στο νερό (λιμενικούς, δύτες, ναυαγοσώστες, ναυτικούς ομίλους, προπονητές κ.λ.π) αλλά και στους απλούς πολίτες.


Υπεύθυνοι σεμιναρίου :
Αλέξανδρος Κυριακίδης Αθανάσιος Ζαχαρόπουλος


Alexandros Kyriakidis 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών