Χ.Σπιρτζής: «Δεν θα χαριστούμε ούτε στην μάνα μας για τις τηλεοπτικές άδειες»

 
Βαριές καταγγελίες έκανε ο υπουργός υποδομών και μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, σημείωσε για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών οτι "στα θέματα διαφάνειας δεν θα χαριστούμε ούτε στη μάνα μας".

Κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ οτι συμπορεύονται με συγκεκριμένα συμφέροντα καναλιών και ρίχνουν τόνους λάσπης. Σημείωσε οτι και παρόμοια αλλη περίπτωση να υπάρξει θα εχουν την ιδια τύχη, ενω σε οτι αφορά το ενδεχόμενο αγωγών και νομικών διαδικασιών απο την αξιωματική αντιπολίτευση , ο κ. Σπίρτζης σημείωσε με έμφαση : "τι λέτε θα ιδρώσουμε... " 
Ο υπουργός υποδομών ρώτηθηκε και για την κατάσταση που εχει δημιοργηθεί στη Θεσσαλονίκη με τον ΟΑΣΘ οπου ειπε οτι μίλησε τηλεφωνικά με τον περιφεριάρχη κ. Τζιτζικώστα ο οποίος ενδέχεται να κινηθεί νομικά για το θεμα του ΟΑΣΘ λόγω του οτι ταλαιπωρείται ο κόσμος,και έδωσε στοιχεία για το πόσο κοστιζει στο δημόσιο ο οργανισμός που ζητά χρήματα απο διάφορα Υπουργεία που φτάνουν οπως ειπε κοντά στα 134 εκ. Ευρω. 
Ωστόσο οπως ειπε το υπουργείο κάνει προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης ετσι ωστε να μην ταλαιπωρούνται οι επιβάτες απο το χειρόφρενο των λεωφορείων.

11:00
27/09/2016
 http://www.pronews.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών