ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ..

http://users.sch.gr/pchaloul/fasism-katohi-emfyl/emfylios.JPG

Χορήγηση πιστοποιητικού φορολογικής ενημερότητας μόνο με «συμψηφισμό επί τόπου», έρευνες σε 1.207.047 «ύποπτα» ΑΦΜ από διάφορες λίστες και αρχεία καταθετών, «ειδικοί» έλεγχοι για ποσά, που κατατέθηκαν σε τράπεζες και απέχουν από τα δηλωθέντα στα αντίστοιχα συμβόλαια.
Εμπνεύσεις των αρμοδίων, σε ένα νέο κύκλο βεβαίωσης και συλλογής φόρων που συνοδεύεται
υποχρεωτικά από μηνυτήρια αναφορά – «αμελλητί» - ακόμη και αν πληρώσεις, εφόσον προσφύγεις !
Κατηγορούμενοι λοιπόν για φοροδιαφυγή – ξέπλυμα βρώμικου χρήματος για καταθέσεις στην τράπεζα, χωρίς την τράπεζα συγκατηγορούμενη !
Κατηγορούμενοι ως «στρατηγικοί» κακοπληρωτές γιατί, επειδή «έχουμε», οφείλουμε να αποπληρώσουμε αξίες που δεν υπάρχουν !
Κατηγορούμενοι για τραπεζικά εμβάσματα επειδή λειτουργήσαμε «ορθολογικά» - λόγω Grexit - μετακινούμενοι επί ευρωπαϊκού εδάφους !
Εκρηκτικό τρίπτυχο παράνοιας, σε έναν ιδιότυπο οικονομικό εμφύλιο, με αναδρομική φορολόγηση περιουσιών και επιλογών, στοιχεία ξένα με τους τότε ισχύοντες νόμους και την τότε κρατούσα άποψη στις τραπεζικές συναλλαγές.
Φορολόγηση ιστορικών δεδομένων εφόσον είναι γνωστό ότι μέχρι το 2013 δεν ίσχυε το «πόθεν έσχες» για μια σειρά επιχειρηματικών δράσεων όπως η αγορά μετοχών στο ΧΑΑ, η ίδρυση επιχειρήσεων, οι αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου κλπ...
Εύλογες, οι 17.364 αιτήσεις αλλαγής φορολογικής κατοικίας πού έγιναν την διετία 2014 – 2015 ..


 Άρθρο μου στην ΑΓΟΡΑ του ΣΑΒΒ της 24/9/2016
 Δημήτρης Τσαγκάρης
Οικονομολόγος ΜΑ- Λογιστής Α’
Σύμβουλος Έκδοσης Περιοδικού ΛΟΓΙΣΤΗΣ
tsagaris@fao-economics.gr


Δημητρης Τσαγκαρης
11 ώρες ·
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών