Καλό Παράδεισο Νίκη… Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του Ν. Νικολόπουλου!

Βαρύ πένθος σκεπάζει -κατ’ ουσίαν- τον Νίκο Νικολόπουλο και την οικογένεια του, καθώς έχασε οριστικά σήμερα τη μάχη με τη ζωή το 17χρονο Αγγελούδι τους, η Νίκη. Οι γιατροί έχουν ήδη, δυστυχώς, ενημερώσει ότι δεν υπάρχουν πλέον πιθανότητες… Κλινικά η μικρή τους Νίκη δεν βρίσκεται στη ζωή και πλέον όλα εξαρτώνται από ένα θαύμα του Θεού…

Η κόρη του βουλευτή  Αχαΐας και επικεφαλής του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών, Νίκου Νικολόπουλου, υπέστη ανακοπή το βράδυ του Σαββάτου (χωρίς μάλιστα να αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας). Η κατάσταση της κρίθηκε αμέσως εξαιρετικά κρίσιμη. Για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στη  Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.
Η μικρούλα όμως σήμερα δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι ήδη είναι κλινικά νεκρή. Σύμφωνα με πληροφορίες του AXIAplus.gr, ο Νίκος Νικολόπουλος και η σύζυγος του Τασία Μανωλοπούλου κατόρθωσαν μέσα στον πόνο τους και έλαβαν την απόφαση να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων, ώστε η πολυαγαπημένη τους Νίκη να μπορέσει να δώσει ζωή σε άλλους ανθρώπους… Σε όσους περισσότερους γίνεται!
Σ.Σ.: Το να χάνεται ένα Αγγελούδι είναι μια κατάσταση που δεν μπορείς να τη διαχειριστείς… Ούτε καν δημοσιογραφικά. Οι άνθρωποι του Axiaplus.gr (επικεφαλής, δημοσιογράφοι και τεχνικοί) ευχόμαστε στους γονείς να τους βοηθήσει ο Θεός να βρουν τη δύναμη για να στηρίξουν τα τρία τους παιδιά, που από σήμερα θα ζουν χωρίς την αδελφούλα τους. Όσο για τη Νίκη, το Αγγελούδι σας, ευχόμαστε να έχει καλό Παράδεισο!


 http://www.axiaplus.gr/


ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών