ΔΙΣΤΟΜΟ...ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΦΟΥΝΤΟΥΡΗΣ


 Ο Δημος Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας και οι εκδόσεις Βεργίνα σάς προσκαλούν στην Παρουσίαση των βιβλίων Αθέριστος Ιούνης,(Δίστομο 1944) της Καίτης Μανωλοπούλου και ΠΕΝΘΩ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ του Αργύρη Σφουντούρη.
Την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00 στο Δίστομο.




Την διπλή παρουσίαση βιβλίου θα την δούμε σαν ένα αφιέρωμα στο πλαίσιο της 71η επετείου της σφαγής του Διστόμου στις 10 Ιουνίου 2015.
Ο Γαλαξίας Fm πέρισυ σε ένα εμπεριστατωμένο αφιέρωμα στο ζήτημα απονομής Δικαιοσύνης  στους πληγέντες της σφαγής του "αθέριστου Ιούνη" συνομιλεί με την καθηγήτρια Ευρωπαϊκής ιστορίας κα. Άννα Καρακατσούλη ,του Πανεπιστημίου Αθηνών και με την κα. Μανωλοπούλου συγγραφέα του βιβλίου καθώς και με την υπεύθυνη των Εκδόσεων Βεργίνα για τα νέα στοιχεία που έφερε στο φως το βιβλίο.ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ 
Σήμερα έναν χρόνο μετά την έκδοση του "Αθέριστου Ιούνη", οι εκδόσεις Βεργίνα υπογράφουν το "ΠΕΝΘΩ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ" του Αργύρη Σφουντούρη.Του ανθρώπου που πρωτοστάτησε στον διεθνή Τύπο μιλώντας για τις προσωπικές του μνήμες που έμειναν ως "αποζημίωση" του ξεκληρίσματος της οικογένειάς του και του Τόπου του. 

Δείτε στην συνέχεια ολόκληρο το απόσπασμα (με ελληνικούς υπότιτλους) από την Γερμανική Σατυρική εκπομπή "die Anstalt" του ZDF ως αναφορά αυτό το θέμα.  


ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών