Συνελήφθη 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, για ναρκωτικά στα Ψαχνά Ευβοίας



Χαλκίδα, 05 Οκτωβρίου 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνελήφθη 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, για ναρκωτικά στα Ψαχνά Ευβοίας

Κατασχέθηκαν - 807,5- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, - 12,8 - γραμμάρια  κοκαΐνης, μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας κ.α.


Συνελήφθη, χθες (04-10-2012) το μεσημέρι στα Ψαχνά Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.


Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών που αφορούσαν σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και πολυήμερη παρακολούθηση, οργάνωσαν αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας, χθες το μεσημέρι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 34χρονο στα Ψαχνά Ευβοίας.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους (0,3) γραμμαρίων, έτοιμη προς πώληση, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου.

Σε διαδοχικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, με την παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στην οικία του 34χρονου και σε διαμέρισμα που διατηρούσε δίπλα σε αυτήν και χρησιμοποιούσε αποκλειστικά ως χώρο απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών, σε πολυκατοικία στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους η πρώτη (806) γραμμαρίων και η δεύτερη (1,5) γραμμαρίων, έτοιμη προς πώληση.

  • Μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους (9,5) γραμμαρίων και επιπλέον ποσότητα κοκαΐνης (3) γραμμαρίων, έτοιμη για συσκευασία.

  • Ένα (1) δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους ενός μέτρου, σε στάδιο αποξήρανσης.

  • Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

  • Διάφορα σύνεργα, κατάλληλα για νόθευση και συσκευασία δόσεων των ναρκωτικών ουσιών (όπως νάιλον σακουλάκια, ψαλίδι, κάρτες, χάρτινη συσκευασία που περιείχε ποσότητα αλευριού κ.λ.π.).

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης, ο οποίος βρισκόταν παράνομα στη χώρα, προμηθευόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης, τις οποίες στη συνέχεια διακινούσε σε διάφορους χρήστες στις περιοχές της Χαλκίδας και της Νέας Αρτάκης, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.


ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών