Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο (2) δραστών ένοπλης ληστείας, σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού στην οικία του, στην Αμάρυνθο Ευβοίας





Χαλκίδα, 22 Οκτωβρίου 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο (2) δραστών ένοπλης ληστείας, σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού στην οικία του, στην Αμάρυνθο Ευβοίας

  
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (21-10-2012), τα ξημερώματα, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού στην οικία του, στην Αμάρυνθο Ευβοίας. 

Ειδικότερα χθες περίπου στις 03:30΄τα ξημερώματα, οι δύο δράστες, έχοντας  καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες τύπου full - face, εισήλθαν, παραβιάζοντας παράθυρο, στην οικία 75χρονου ημεδαπού και με την απειλή δίκαννου κυνηγετικού όπλου και μαχαιριού, τον ακινητοποίησαν, άσκησαν σε βάρος του σωματική βία και του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια.

Ακολούθως, οι δράστες αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους της οικίας, αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (2.500) ευρώ, και στην συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο παθών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.   

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, ενώ διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες, από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.



ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών